Кошмар за Антъни Джошуа, задигнаха му луксозен автомобил

Стефан Ралчев
Истински кошмар преживя една от най-големите звезди на съвременния спорт и по-специално на бокса – Антъни Джошуа. Носителят на титлите в WBA, IBF I WBO няма да влезе в особено добро настроение в предстоящия дуел с Александър Поветкин на „Уембли”. Причината е грабеж, на който Джошуа стана жертва…

Едно от скъпите возила, с което се движи AJ по британските улици, било задигнато от нагли апаши. Джипът струва повече от 150 хиляди паунда и е бил специално брандиран с инициалите и подписа на големия боксьор.

Спорът за титлите ще бъде на 22 септември (събота).

Джошуа е тренирал в института по спорт в Шефийлд, когато се е разиграла случката в Лондон, а камерите край дома му са засекли мъж с бяла шапка да влиза в колата.

„В ранните часове на четвъртък лимитираният джип на Антъни Джошуа е бил откраднат пред неговата къща в Лондон. По това време боксьорът е бил на подготовка в спортния институт в Шефийлд”, гласи съобщение на британската полиция.

Английските полицаи смятат, че джипът е бил задигнат с безключово устройство, което замества оригиналния ключ за колата. Устройството може да се закупи легално от магазини в интернет и е способно да отваря необезпокоявано лъскави автомобили, които са паркирани на улицата, а цената му е само… 100 паунда. Това довери полицаят Джак Смит, който е бил на смяна в участъка, когато е постъпила новината.

Антъни Джошуа участва в специална фотосесия през март тази година, за да получи висококласния автомобил. Върху колата са работили стотици инженери, техници и дизайнери, които са проектирали автомобила за Джошуа, чийто подпис е бил отбелязан на скоростния лост.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация