Букмейкърите: Антъни Джошуа ще нокаутира Анди Руиз-Младши

«Букмейкър Рейтинги»
Близо 8 месеца след последния си официален мач срещу Александър Поветкин, на 1 юни световният шампион в тежка категория на IBF, WBO и WBA „Super“ – Антъни Джошуа (22-0) се завръща на ринга.

Joshua-Ruiz-Homepage-e1558958453794

В ранните часове на неделя (българско време) 29-годишният британец ще се изправи срещу Анди Руиз-младши (32-1), а залогът в двубоя ще бъдат световните колани на „Ей Джей“.

„Той е световен шампион и не мога да кажа лоша дума за него. Голям е, но и аз съм голям и съм тук, за да спечеля. Много хора ме подценяват заради това как изглеждам, но трябва да ме видят как раздавам юмруци“, каза Руис и добави: „Антъни, не подценявай малкото дебело момче. Идвам за теб и ти ще паднеш“.

Букмейкърите обаче не дават особени шансове на родения също през 1989 година Руиз-Младши. До момента в кариерата си той има 33 мача, от които 32 победи (21 с нокаут) и само 1 загуба – от Джоузеф Паркър.

Отворете вашата нова сметка, като изберете от топ букмейкърите в нашия списък

Букмейкърът Bet365 дава коефициент 1.03!!! Антъни Джошуа да спечели мача. Подобни ставки определят и другите букита, които виждате по какъв начин фаворизират британеца.

Според заложните къщи обаче Джошуа ще нокаутира противника си. Отново според Bet365 Джошуа да спечели с нокаут, технически нокаут или дисквалификация коефициентът е само 1.22. Отново много нисък е коефициентът да се изиграят всички рундове – НЕ, само 1.20, тоест букмейкърът смята, че Джошуа ще приключи опонента преди края на всички 12 рунда.

Efbet също дава коефициент 1.20 да НЕ се изиграят всички рундове, тоест мачът да приключи преди края. А Джошуа да стигне до нокаут или технически нокаут е оценен с 1.25.

Winbet сваля още повече коефициента за победа на световния шампион – 1.02!!!

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P