Като за голямо шоу: Ослепителни момичета красят битката Джошуа – Поветкин

Стефан Ралчев
Една от най-интересните боксови битки през годината е само след два дни. На 22 септември един срещу друг на ринга се изправят Антъни Джошуа и Александър Поветкин. Галата започва в събота от 21:55 часа и в зависимост как ще протекат двубоите, двамата би трябвало да излязат на ринга около полунощ.

На подобни шоу програми освен класни боксьори, промоутъри от цял свят и много заложени милиони, е пълно с красиви момичета. Специалистите се шегуват, че около силните момчета винаги е пълно с дами, които не ги оставят на мира…

И в този случай няма да е по-различно. Медиите по света вече започнаха да показват една по една красавиците, които ще блестят на и около ринга. Една от тях е Маура Хигинс. Тя от години се изявява като участничка в подобни прояви, а и не само. Англичанката доста често може да бъде забелязана от кервана момичета, които красят състезанията в моторните спортове и по-специално мотоциклетизма.

Повишаваме класата с действащ модел – Дженифър Максуин. Джени е едно от момичетата, което е част от почти всички галавечери, които се организират от Еди Хърн. Антъни Джошуа, Тони Белю, Карлос Такам, Дейвид Хей са част от големите боксьори, които са виждали прелестта на МакСуин отблизо.

Родената в предградието на Ливърпул – Хуйтън, Джени е неотлъчно от големите гладиаторски битки по ринговете на Острова и цялата публика вперва погледи, докато тя се разхожда между четирите ъгъла.

23-годишната красавица има мечта – да стане Мис Вселена, а с тази визия въпросната мечта май не е далеч…

Маура Хигинс

Маура Хигинс и Дженифър Максуин

Дженифър Максуин

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P