Клубният футбол се завръща: Прогнози и Бонуси от Букмейкър Рейтинги #29 [ПОДКАСТ]

Стефан Ралчев
Епизод 29 на подкаста ни Прогнози и бонус от Букмейкър Рейтинги!

29-results-previousЗдравейте, аз съм Стефан Ралчев – главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги, а вие слушате епизод №29 на Подкаста „Прогнози и Бонуси“ от Букмейкър Рейтинги. След доста дълга пауза заради националните отбори, клубният футбол се завръща и то с много интересни двубои във водещите европейски първенства. В България обаче няма да има футбол заради парламентарните избори. Това не попречи докато националите записаха две загуби и бойко реми 0:0 със Северна Ирландия да има горещи новини в клубния ни футбол. Безспорно една от тях е треньорската смяна в ЦСКА, уволнението на Бруно Акрапович и назначението на Любослав Пенев. За жалост пандемичната обстановка се влошава и доста родни отбори пострадаха, сред които Левски – треньорът Славиша Стоянович е в болница заради Ковид, има заболели в Ботев Пловдив и други тимове.

Мой гост е колегата от Букмейкър Рейтинги Мартин Георгиев и е време да се залавяме за работа.

-Стефан Ралчев: Мартине, здравей. Най-после клубен футбол и то с много дербита.

Преди да стартираме с първата ни рубрика, да видим каква я свършихме в миналия епизод като успеваемост. За първи път откакто въведохме парично измерение на нашите прогнози и така следим финансово успеваемостта ни, конкретно за миналия епизод съм на минус 6.50 лева и така леко понижих общия си баланс от 109.01 лева на 102.60 лева. В миналия епизод бях с успеваемост 2/6, като хванах единствено по-висок коефициент 4.00 за равенството на Сърбия и Португалия.

Това, което направи Мартин, обаче беше впечатляващо. Само за миналия епизод той регистрира +56 лева, след като регистрира успеваемост 4/6 и то с два много високи коефициенти – по 4.00 за хиксовете на Чехия – Белгия и Сърбия – Португалия. Отделно Марто хвана Италия да спечели и двете полувремена с България за ставка 2.25 и двойката на Румъния – Германия, която бе с по-нисък коефициент. Така след прибавяне на +56 лева общият баланс на Мартин стана +93.9 лева, което е с по-малко от 10 лева от мен.

Хубавата новина е, че и двамата сме доста напред в зеления сектор и то със сериозен плюс, така че ако искате да печелите от прогнозите ни, натиснете бутона Събскрайб или Абониране за нашия канал в Ю Тюб.

А сега нека преминем към рубриката

Мач на Седмицата

Както казахме вече, има достатъчно добри мачове, но ние избрахме дербито в Бундеслигата между РБ Лайпциг и Байерн Мюнхен. Играят вторият срещу първия. Това е мачът! Това е мачът, който ще даде отговор на въпроса – може ли Лайпциг да посегне към първото място или Байерн отново ще стане шампион. Разликата е 4 точки в полза на баварците.

Много е интересно това, което дават букмейкърите като коефициенти преди двубоя. Байерн е фаворит – с малко, но има предимство. Което за мен е лека изненада. Bet365 дава 2.70 за успех на РБ Лайпциг срещу 2.37 за Байерн Мюнхен, Betwinner определя 2.78 за победа за РБ Лайпциг срещу 2.43 за Байерн, Уинбет и Палмс Бет дават едни и същи ставки – 2.80 за домакините срещу 2.39 за гостите.

-Мартине, изненадан ли си от това, че букитата считат Байерн за фаворит с оглед това, че РБ Лайпциг все пак е на второ място и е единствен конкурент за първата позиция?

  • Липсващите в състава на Байерн според мен ще се усетят – те са Левандовски, Алаба и Боатенг. Полякът е отговорен за почти 45% от головете на отбора.
  • Дори без головеете на Левандовски, то Байерн имат само 5 по-малко от вкараните на Лайпциг – те имат 48 попадения.
  • Определено Лайпциг изпитва трудности да вкара, но тимът има само 21 допуснати гола – най-добрата защита в лигата.
  • Байерн е вкарал във всеки един свой мач в лигата през този сезон – последната „нула“ за Байерн бе именно срещу Лайпциг преди година
  • РБ Лайпциг има само 1 победа в историята си срещу Байерн в официални срещи.
  • 5 от 9 мача между двата тима са завършили с под 2.5 гола РБЛ

Моята прогноза е: Равенство няма залог @1.95 Winbet

-Стефан Ралчев: До момента двата отбора на ниво Бундеслига са изиграли общо 9 мача, от които Байерн Мюнхен има 5 победи, Лайпциг е само с 1, а 4 срещи са завършили наравно, като интересното е, че 3-те последни двубоя са хиксове.

И така моята прогноза за този мач е Х за коефициент 3.80 от Bwin. Смятам, че серията от равенства между двата тима ще продължи и в този мач.

А нека сега видим какво предстои в рубриката

Изненада на седмицата

-Стефан Ралчев: Марто, този път ти си първи тук, след като закова право в целта хикса на Чехия – Белгия от миналия епизод.

-Мартин Георгиев: Моята изненада е на двубоя Болоня – Интер с прогноза Х за коефициент 4.86 от Betwinner

  • Интер е уверено начело в Серия А вече на цели 6 точки пред Милан и сякаш титлата е почти подпечатана
  • Тимът на Антонио Конте в серия от 8 поредни победи, 4 като гост и без загуба в последните 11 срещи.
  • Болоня е уверено в средата на таблицата и има само 1 загуба в последните си 6 домакинства в лигата

-Стефан Ралчев: Моята изненада идва от… Англия. Може би е изненада, че се отправям към Острова, тъй като със сигурност това не е любимото ми първенство, но в случая това няма никакво значение. Тук предлагам Двоен шанс 1Х за коефициент 2.50 от Ефбет. Смятам, че за двоен шанс тази ставка е повече от добра и лично аз съм изненадан от огромната разлика в коефициентите за двата отбора. Манчестър Сити ясно, че е с класи над останалите и ще стане шампион, но при гостуване на Лестър, коефициентът за победа на лисиците да е около 6.00 не ми се струва сериозно.

Един от аргументите ми в случая е, че на Сити предстои мач в Шампионската лига, а според мен Пеп Гуардиола ще натисне сериозно до края на сезона именно в този турнир с оглед огромната преднина в Англия. И може да слушаме клишетата как всички играят мач за мач и най-важният е следващият мач, но няма как при 14 точки аванс в Англия, гражданите да не мислят и за Шампионската лига.

Лестър е малко вероятно да остане извън Топ 4, но пък няма натоварена програма, така че спокойно може да хвърли всичко срещу Манчестър Сити.

Кръстосан Огън

Както знаете, завършваме нашата първа част на подкаста с рубриката „Кръстосан огън“. Това е и вашето място, така че слушайте внимателно. Всеки участник, който познае правилно знаците на минимум 3 от 4-те мача преди началото на първата среща, ще вземе участие в жребий за парична награда от 30 лева + 25 Безплатни Завъртания от партньорството ни с Палмс Бет.

За да не изпуснете възможността да спечелите парична награда от играта, както и да печелите с нас и нашите прогнози, натиснете бутона Събскрайб или Абониране за нашия канал в Ю Тюб. Така ще може да участвате в промоционалните ни игри, които организираме почти всяка седмица или пък да чуете най-новите прогнози, анализи и съвети от експертите в екипа ни.

Благодарим на всички, които дадоха своите прогнози след миналия епизод. Само 4-има от вас регистрираха успеваемост минимум 3 от 4 и участват в жребия за наградата. След изтеглен жребий, видео от който може да намерите във фейсбук групата на Букмейкър Рейтинги, за победител бе излъчен Стефка Кметска.

Наградите се изплащат в Палмс Бет, така че моля Стефка Кметска да се свърже с нас на адрес [email protected] или да ни пише на лично съобщение във Фейсбук страницата БР България.

А сега ето и избраните нови 4 мача за този уикенд:

Кръстосан огън:

Стефан Ралчев
Арсенал – Ливърпул – Х
Севиля – Атлетико Мадрид – Х
ПСЖ – Лил – 1
Атлетик Билбао – Реал Сосиедад – Х

Мартин Георгиев
Арсенал – Ливърпул – 2
Севиля – Атлетико Мадрид – Х
ПСЖ – Лил – 1
Атлетик Билбао – Реал Сосиедад – 2

След публикуването на подкаста, напишете своите прогнози за 4-те мача от „Кръстосан огън“, а в описанието може да видите пълните условия за играта. Този Подкаст може да намерите в канала ни в Ю Тюб, във Vbox, специализираните платформи за подкаст, сред които Спотифай, както и в сайта Букмейкър Рейтинги. В тези платформи ще намерите и условията за участието в играта с прогнозите за „Кръстосан огън“.

Втора част на Подкаста

А сега нека преминем към Втората част от нашия Подкаст. В нея, както вече знаете, е ред на най-актуалните новини, свързани с букмейкърите – бонуси, промоции или игри.

Winbet ви дава възможност да спечелите Безплатен залог 50 лева при познат точен резултат на срещата Арсенал – Ливърпул. Трябва да направите квалифициращ залог за минимум 20 лева на минимален коефициент 1.30 само и единствено на пазара „Точен резултат“ на двубоя Арсенал – Ливърпул. Всеки клиент с квалифициращ залог ще получи по 50 лева безплатен залог при познат точен резултат от срещата или 10 лева безплатен залог при непознат.

Палмс Бет ви дава възможност да спечелите Бонус 50 лева от традиционната им Безплатна игра. Промоцията този път е свързана с дербито от Англия Арсенал – Ливърпул. Трябва да познаете точния резултат на мача, като добавите и минута на първия гол.

За още актуални бонуси и промоции следете секция Бонуси в нашия сайт. Освен началните Бонуси, които са свързани с нова регистрация, има още десетки актуални оферти.

Ако имате нужда от съвет или съдействие, винаги може да ни намерите на адрес Bookmaker-ratings.bg, във Фейсбук на страницата ни БР България, в Ю Тюб и Спотифай.

Пожелавам ви здраве и до следващия епизод!

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P