Дербито Челси – Манчестър Сити: Прогнози и Бонуси от Букмейкър Рейтинги #31 [ПОДКАСТ]

Стефан Ралчев
Епизод №31 на нашия подкаст

31-results

Здравейте, аз съм Стефан Ралчев – главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги, а вие слушате епизод №31 на Подкаста „Прогнози и Бонуси“ от Букмейкър Рейтинги. Продължаваме под пара, защото остават броени кръгове до края на първенствата и е повече от интересно. В България ЦСКА отстрани Лудогорец след страхотна игра и на финала ще спори срещу Арда (Кърджали). В Шампионска лига станаха ясни полуфиналите ПСЖ – Манчестър Сити и Реал Мадрид – Челси. В Лига Европа също имаме полуфинали Манчестър Юнайтед – Рома и Виляреал – Арсенал.

Мой гост е колегата от Букмейкър Рейтинги Мартин Георгиев и е време да се залавяме за работа.

-Мартине,добре дошъл… Както винаги през април и май става супер интересно по света и у нас?

Нека видим какво направихме в миналия епизод като успеваемост. Мартин се справи много добре, записа 4/6, като хвана изненадата си на Херта – Гладбах (Х за коефициент 3.55). Освен това закова още един хикс на Бетис – Атлетико Мадрид за 3.20 и за миналия епизод излезе на +49.50 лева. В генералното си класиране Мартин е +133.60 лева, което е супер резултат.

Аз за втори пореден епизод не се справих добре, познах само един от мачовете си и записах -35.5 лева за епизода, с което понижих генералното си класиране на +7.10 лева.

А сега нека преминем към рубриката

Мач на Седмицата

Този път за Мач на седмицата избрахме полуфинала за ФА Къп Челси – Манчестър Сити.

Какво казват букмейкърите ден преди мача? Всички дават предимство на Манчестър Сити и то доста сериозно. Нека видим коефициентите – Ефбет определя 1.85 за Сити срещу 4.80 за Челси, Палмс Бет снижава доста ставката за успех на гражданите – 1.78 срещу 4.71 за Челси, като тук хиксът пристига с 3.80. Бет365 определя 1.80 за победа на Сити срещу 4.75 за Челси. Интересни са ставките за Гол/Гол, които на мен ми се виждат доста изкушаващи – от порядъка на 1.90, дори на места 1.95.

-Мартине, смяташ ли, че Сити е толкова изразен фаворит в този двубой?

-Мартин Георгиев: Срещат се двата най-добре представящи се тимове в Шампионската лига от Англия. Можем реалистично да видим повторение на този мач като финал на Шампионска лига.

  • Челси обаче не се представи добре среу Порто, може би с едно наум към този мач. Тимът игра добре в защита, но допусна феноменален гол в последната минута и не успя да запази суха мрежа. Защитата на Сити не успя пък да запази суха мрежа срещу Дортмунд, което е проблем – Едерсон вади топката от вратата си вече в трети пореден мач.
  • Съставът на Сити е доста широк и Гуардиола може да разчита на много ротации. Ман Сити е печелил само два пъти в последните 20 години този трофей, а Челси цели 5 пъти с още 3 финала.
  • Тази купа е пътят на Гуардиола към исторически требъл в Англия с ФА Къп, Висша лига и ШЛ, който е правен само от Манчестър Юнайтед. Смятам, че “Гражданите” няма да спечелят този трофей обаче.

Моята прогноза е „Челси да се класира“ за коефициент 3.00 в Бет365

-Стефан Ралчев: Имайте предвид, че „Да има продължения в двубоя“ се оценява на 6.50… Възможно ли е такова развитие на двубоя!?

Докато Сити е сигурен шампион, Челси продължава битката за Топ 4, която ще му даде право отново на участие в Шампионска лига през есента, ако разбира се не си осигури това място чрез Шампионска лига.

И така моята прогноза за този мач е Над 2,5 гола за коефициент 2.05 от Ефбет.

А нека сега видим какво предстои в рубриката

Изненада на Седмицата

Марто, този път ти си първи, след като в миналия епизод хвана Изненадата, което беше играл.

-Мартин Георгиев: Моята прогноза е от Бундеслигата на мача Волфсбург – Байерн Мюнхен (Х за коефициент 4.00 в Бет365).

  • Волфсбург е в топ 3 и уверено върви към място в ШЛ догодина
  • Байерн определено е един от най-силните отбори в Европа и дори с осакатен състав би почти без проблеми ПСЖ насред Париж, но отпадна от турнира
  • За Баварците продължават да липсват Коста, Толисо, Зюле, Левандовски, а Гнабри, Горецка и Ернандес са под въпрос
  • Домакините нямат загуба у дома през сезона, като са хиксирали само 4 пъти, което означава, че “вълците” са уверени на “Фолксваген арена”. Те не са изглеждали толкова доминантни от както спечелиха титлата през 2009 с тандема Джеко и Графите.
  • В директните мачове волфсбург не е взимал точка на баварците от 7 мача, а не е побеждавал от 6 години (за последно победи през януари 2015 с 4-1 у дома).
  • Ханзи Флик се говори усилено, че ще стане треньор на Бундестима, особено след скандалите със Салихамиджич.
  • С оглед на класирането баварците не могат да си позволят много, много грешки, но “вълците” се борят с Франкфурт за 3-тото място, което е най-престижното, на което може да се надява тим, който не се казва Байерн или Лайпциг.

-Стефан Ралчев: В миналия епизод бях убеден, че Левски няма да загуби във Варна срещу Черно море, но притеснението ми за малко голове ме подведе и вместо да заложа на Х2 и Под 3,5 гола, аз дадох Х2 и Над 1,5 гола, което бе грешно решение. Този път изненадата ми е от Англия и се спирам на двубоя Нюкасъл – Уест Хям. Домакините от Нюкасъл трябва задължително да вземат нещо от този мач, ако искат да не треперят в оставащите кръгове за спасението си. Затова прогнозата ми е 1Х и Двата отбора да отбележат за коефициент 2.49 от Уинбет. За двойния шанс съм почти убеден заради тежкото положение на Нюкасъл. Единствено ме притеснява дали двата отбора ще се разпишат, но позовавайки се на статистиката от последните мачове, и двата тима нямат особени проблеми с това. Особено чуковете, които бележат доста (по три гола в последните си три мача).

Програмата на Нюкасъл е убийствена – след мача с Уест Хям, следват двубои с Ливърпул, Арсенал, Лестър и Сити. Чак в последните два кръга са двубои с Шефилд Юнайтед и Фулъм, но ако свраките чакат на последните два кръга, за да си осигурят спокойно оставане, да не им излязат криви сметките.

Знам, че Уест Хям гони неистово Топ 4 и историческо участие в Шампионската лига, но съм убеден, че желанието да не изпаднеш е доста по-голямо, така че от мен толкова по този мач.

Кръстосан огън

Както знаете, завършваме нашата първа част на подкаста с рубриката „Кръстосан огън“. Това е и вашето място, така че слушайте внимателно. Всеки участник, който познае правилно знаците на минимум 3 от 4-те мача преди началото на първата среща, ще вземе участие в жребий за парична награда от 20 лева и Безплатни Завъртания от партньорството ни с Палмс Бет.

За да не изпуснете възможността да спечелите парична награда от играта, както и да печелите с нас и нашите прогнози, натиснете бутона Събскрайб или Абониране за нашия канал в Ю Тюб. Така ще може да участвате в промоционалните ни игри, които организираме почти всяка седмица или пък да чуете най-новите прогнози, анализи и съвети от експертите в екипа ни.

Благодарим на всички, които дадоха своите прогнози след миналия епизод. Петима регистрираха успеваемост минимум 3 от 4 и взеха участие в жребия за наградата.

След изтегления жребий, видео от което може да намерите в групата ни във Фейсбук, за победител бе определен Иван Чиликов. Наградите се изплащат в Палмс Бет, така че моля Иван Чиликов да се свърже с нас на адрес [email protected] или да ни пише на лично съобщение във Фейсбук страницата БР България.

А сега ето и избраните нови 4 мача за този уикенд:

Кръстосан огън:

Стефан Ралчев
Атлетик Билбао – Барселона – 2
Наполи – Интер – Х
Гладбах – Франкфурт – Х
Левски – Лудогорец – Х

Мартин Георгиев
Атлетик Билбао – Барселона – 2
Наполи – Интер – Х
Гладбах – Франкфурт – Х
Левски – Лудогорец – 2

След публикуването на подкаста, напишете своите прогнози за 4-те мача от „Кръстосан огън“, а в описанието може да видите пълните условия за играта. Този Подкаст може да намерите в канала ни в Ю Тюб, във Vbox, специализираните платформи за подкаст, сред които Спотифай, както и в сайта Букмейкър Рейтинги. В тези платформи ще намерите и условията за участието в играта с прогнозите за „Кръстосан огън“.

Мартине, благодаря ти за експертното мнение. Надявам се да сме били полезни на нашата аудитория.

Втора част на Подкаста

А сега нека преминем към Втората част от нашия Подкаст. В нея, както вече знаете, е ред на най-актуалните новини, свързани с букмейкърите – бонуси, промоции или игри.

Winbet ви дава възможност да спечелите Бонус 3 лева за всеки корнер във финала за Купата на Краля между Атлетик Билбао и Барселона. Трябва да направите квалифициращ залог на минимална стойност 20 лева на минимален коефициент 1.30 преди началото на двубоя. Всеки клиент с квалифициращ залог ще получи по 3 лева за всеки корнер в мача.

Палмс Бет ви дава възможност да спечелите Бонус 50 лева от традиционната им Безплатна игра. Промоцията този път е свързана с мача от родната Ефбет лига Левски – Лудогорец. Трябва да познаете точния резултат на мача, като добавите и минута на първия гол.

Палмс Бет предлага още една нова възможност за печалби на своите клиенти – Офертата се казва Дуели. Това са въображаеми мачове, в които два отбора са изправени един срещу друг единствено с оглед на залозите. Отборът, който вкара повече голове в своя реален мач, ще бъде победител. Ако и двата отбора вкарат еднакъв брой голове в своите реални мачове, то за печеливш залог ще бъде обявено равенството. Ако някой от мачовете бъде отложен, залозите ще бъдат върнати.
Например: Имаме дуел Черно море – Евертън. Трябва да заложите дали Черно море ще вкара повече голове в реалния си мач в България или Евертън ще реализира повече голове в реалния си двубой от Висшата лига.

За още актуални бонуси и промоции следете секция Бонуси в нашия сайт. Освен началните Бонуси, които са свързани с нова регистрация, има още десетки актуални оферти.

Ако имате нужда от съвет или съдействие, винаги може да ни намерите на адрес Bookmaker-ratings.bg, във Фейсбук на страницата ни БР България, в Ю Тюб и Спотифай.

Пожелавам ви здраве и до следващия епизод!

 

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P