Как да правим залози без пари

«Букмейкър Рейтинги»
Възможно ли е да залагаме, ако все още не сме готови да рискуваме истински пари? Абсолютно. Има 2 начина: използване на демо сметка или т.нар. free bets (безплатни залози).

Как да залагаме с безплатни залози

Безплатните залози определено помагат в началото когато един играч не се чувства комфортно със залозите, сайта и иска да опознае ситуацията.

Freebets – какво представляват и как да ги получим?

Freebet е бонус към сметкатa в букмейкърa, който дава възможност да заложите определена малка сума, без да рискувате собствени средства. Ако такъв залог спечели, клиентът печели нетната печалба от него, а ако загуби, – той не губи нищо.

В повечето сайтове безплатния бонус залог, който може да получим обикновено е 5-10, максимум 20 лева.. Freebet-овете често имат определени ограничения (например да заложите на коефициент от 1.5 минимум) и е важно да прочетете условията за да може да се възползвате напълно.

Други често срещани условия са:

  • да използвате безплатния залог само веднъж
  • да залагате само използвайки цялата сума
  • офертата е валидна за определен срок

Условията и ограниченията варират от букмейкър до букмейкър. Обикновено потребителят трябва да направи първия си депозит или да направи залог с истински пари, за да получи безплатен залог.

Най-често това са бонуси за „добре дошли“. Но има и freebets които се раздават като част от промоции, за които може да четете на «Букмейкър Рейтинги». Съветваме ви да проверите за актуалните freebets в нашата секция Бонуси.

Демо сметки

Демо акаунтът представлява пробна сметка, която може да се регистрира на уебсайта на букмейкъра и да се правят залози с демо пари. Печеленето на истински пари, както и загубата, е невъзможна. Но всичко друго на сайта е същото. Тази опция ви позволява да придобиете основен опит в спортните залагания.

Демо сметките също реално позволяват да изпробваме стратегии за спортни залагания и това е главното им предимство. Но не забравяйте – въпреки че това е полезно – истинският опит се трупа, когато играем с истински пари. Преди да сме рискували реални пари – няма как да знаем как ще реагираме в различни ситуации, при загуба, при голяма печалба и т.н. Затова е добре да не забравяме, че ако сме постигнали нещо с демо сметка, това не значи автоматично, че ще сме толкова добри когато истинските пари са в играта.

Обикновено с нереални пари можете да залагате в казино секциите на букмейкърите.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация