Уокинг – Уотфорд прогноза от ФА Къп на Георги Драгоев

16:00, 06 ян. 2019
Играе в
Най-ниско поставеният отбор, който достигна до III кръг на ФА къп Уокинг ще посрещне елитния Уотфорд. Двубоят е от 16 ч. в неделя.

Уокинг се подвизава в Национална лига Юг, т.е. шестото ниво на английската футболна система. Там е един от силните отбори и всъщност се бори за промоция. Той постигна четири поредни победи и ще подходи към срещата с безкраен ентусиазъм. За повечето от играчите му това може да се окаже единственият шанс в живота им да играят срещу отбор от Висшата лига.

Обратно при Уотфорд ще има ротации, а дори така отборът ще е изпълнен с международни звезди, за които визитата на „Къмюнити Стейдиъм“ може да се окаже твърде екзотична, почти стряскаща.

Разликата в класите е огромна, но понякога точно такива мачове се оказват трудни за отборите от Висшата лига и съперници като Уокинг или да удържат нулево равенство и да достигнат до преиграване, или пък да отстъпят минимално с късно попадение. Ключът, разбира се, е колко дълго домакините ще удържат, без да допуснат гол, защото ранно попадение на Уотфорд може да доведе и до разгром.

Единичен: Спечелен
Англия, ФА Къп
16:00/6 ян.
Уокинг - Уотфорд
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
€100 Бонус код за Нова сметка от Betfair
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Betfair предлага до €100 при регистриране на нова сметка. Бонусът не се получава наведнъж, а на части от по 10 евро. Изисква се регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0