Унион Берлин – Борусия Дортмунд: Прогноза на Иван Иванов

19:30, 31 авг. 2019
Единичен: Загубен
19:30/31 авг.
Унион Берлин - Борусия Дортмунд
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Има ли по добър момент от това да играеш срещу новак, за да натрупаш точки и да отбележиш повече голове? Отговор на този въпрос трябва да даде Борусия Дортмунд срещу Унион Берлин.

До сега Борусия имат две победи в шампионата с 5:1(срещу Аугсбург) и 3:1(срещу Кьолн). От двата резултата се вижда, че побеждават с минимум два гола разлика, но и нямат чиста мрежа.

Унион Берлин според мен са с една идея по-слаби от Аусбург и Кьолн. Надявам се Борусия да не допусне подценяване и да победят поне с два гола разлика. Успех!

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 1
  • ИИ

    Губещи залог. Имах удоволствието да гледам тази среща. Удоволствието беше от играта на Унион, и впечатляващи начин да „пазят“ резултата с постоянни атаки. Дортмунд според мен бяха подценили този мач, и нямаха никакви идеи в атаката. Когато разглеждах статистиката на двата отбора вчера ми направи впечатление, че до сега Дортмунд винаги допуска гол, е се двуокис да ли да не играя гол – гол. Видя се, че съм допуснал грешка. И не на последно място поздравям типстърите, които предвиждала, че Дортмунд няма да победят с много голове.