Трабзонспор – Истанбул Б прогноза от Турция на Ники Александров

18:00, 20 ян. 2019
Играе в
Още в първия кръг за новата година в първенството на Турция предстои мач между първия и втория в класирането. Като отборът с по-задно класиране е и домакин. Какво по прекрасно зрелище като за начало, а стартът на самия мач е в неделя от 18.00 ч.

Съвсем друг е въпросът как мач между точно тези два тима е дербито не само на кръга, а в известен аспект и за титлата. Разбира се, трябва да бъдем коректни докрай в терминологията. Докато за гостите от Истанбул първото място е безусловно и те имат цели шест точки преднина пред преследвачите, то Трабзонспор просто е първи измежду цели четири отбора с еднакъв точков актив, разделящи местата от второ до пето.

Това обаче не отнема от ореола на повече от добрата форма, в която се намират домакините. С условието, че бе прекъсната от паузата в шампионата. Всъщност, според статистиката от последните пет мача, именно Трабзонспор е най-добрият тим по всички показатели. Неслучайно от нищото сякаш отборът от черноморското крайбрежие застана на втора позиция, веднага след върха.

Домакините са в такава ситуация, че всяка грешна стъпка може само за един уикенд да ги свали с няколко места надолу. Сега задачата им е неимоверно трудна, но не и невъзможна. Истанбул все още не е стигнал нивото на непобедим тим и тепърва ще губи точки, въпреки прекрасния отбор, събран там този сезон. Трябва да отбележим и невероятно практичната им игра, Истанбул има отбелязани едва 22 гола до момента, въпреки първото си място. За сравнение – последният в таблицата Ризеспор има 19 – горе-долу същото количество.

Тук обаче мисля, че голове ще паднат и в двете врати. Предложението е за двата отбора да отбележат гол – Да, което е с коефициент 1,75. Друг вариант е да опитате краен точен резултат 1:1 за коефициент 6.00, но това е само в случай, че обичате смелите еднократни постъпки.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (17.01.2019/12:35 часа)

Единичен: Спечелен
Турция, Суперлига, 18 кръг
18:00/20 ян.
Трабзонспор - Истанбул Б
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Единичен: Загубен
Турция, Суперлига, 18 кръг
18:00/20 ян.
Трабзон - Истанбул Б
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
€100 Бонус код за Нова сметка от Betfair
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Betfair предлага до €100 при регистриране на нова сметка. Бонусът не се получава наведнъж, а на части от по 10 евро. Изисква се регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0