Тим Тшю – Боуин Морган: Прогноза за победител на Николай Валуев

09:00, 16 дек. 2020
Николай Валуев е бивш професионален състезател по бокс. Притежава два пъти световната титла в тежка категория версия (WBA). Валуев е експерт, част от екипа на Букмейкър Рейтинги, в професионалния бокс, ММА и UFC.Той дава своята прогноза зa боксовия мач между Тим Тшю и Боуин Морган.
Единичен: Спечелен
Бокс
09:00/16 дек.
Тим Тшю - Боуин Морган
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Тим Тшю e в Австралия, за да се бие с Бовин Морган. Интересна битка, но донякъде не лека за Тим. Въпреки това той ще ще завърши победоносно и най-вероятно ще приключи срещата преди края на рундовете, въпреки че Морган не е загубил битка.

Тим има много по-калибрирана техника, мощен удар, растеж. Всичко това той ще използва по време на битката. Мисля, че задачата, която екипът му си е поставил, ще бъде изпълнена на сто процента.

Най-добри букмейкъри

Най-вероятно Тшю ще бъде победителят в тази среща. Разбира се, това няма да е „разходка“, но мисля, че Тшю все пак ще спечели предсрочно ставката е 1.44 в Betwinner.

Успех на всички! Гледайте бокса, обичайте бокса.

Начален бонус
Exclusive
100% до €130 Начален Бонус Спорт от BetWinner
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Букмейкърът BetWinner приветства своите нови клиенти с Увеличен Начален Бонус Спорт в размер на 100% до €130. Трябва да направите нова регистрация и депозит.
498
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари