Тенис прогноза на двойки от Чалънджъра в Индия

15:00, 21 ное. 2018
Играе в
Отново обръщаме поглед към Чаланджъра в Пуне, но към схемата на двойки. Там играят Чен-Пън Хсие/Цун-Хуа Ян срещу Сакет Минени/Архун Кадхе. На пръв поглед мач, кой няма защо да привлича вниманието ни. Но само на пръв поглед…

Хсие и Ян са добре сработена двойка, която спечели два последователни Чаланджъра преди през миналата седмица да отпаднат на полуфиналите на турнира в Бенгалуру. Днес се изправят срещу представители на домакините.

Един от тях е Минени, който в през миналата седмица игра финал на сингъл именно в Бенгалуру. Там обаче получи контузия в гърба и загуби лесно с 2:6, 2:6 от Гунесваран. Тук, в Пуне, Минени продължи да има здравословни проблеми и отпадна още в първия кръг от Мукунд.

И в този мач той на няколко пъти разчиташе на намесата на физиотерапевта. Казаното до момента не означава автоматично, че играчите от Китайско Тайпе ще спечелят лесно, но предпоставките за техен успех са очевидни.

Прогнозата ми е победа за Хсие/Ян.

Единичен: Спечелен
Чаланджър, Пуне, Индия
15:00/21 ное.
Чен-Пън Хсие/Цун-Хуа Ян - Сакет Минени/Архун Кадхе.
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
€100 Бонус код за Нова сметка от Betfair
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Betfair предлага до €100 при регистриране на нова сметка. Бонусът не се получава наведнъж, а на части от по 10 евро. Изисква се регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0