Швейцария – Ирландия: Прогноза за краен изход на Стефан Ралчев

21:45, 15 окт. 2019
Играе в
Швейцария срещу Ирландия в европейска квалификация от група D. Ето моята прогноза.
Единичен: Спечелен
Европейска квалификация
21:45/15 окт.
Швейцария - Ирландия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Последен шанс Швейцария да остане в битката за класиране на Евро 2020. Затова категорична победа за домакините от мен. Коефициентът не е много висок, но аз ще го играя със сигурност. Нищо, че Ирландия е лидер в групата – просто мисля, че швейцарците са с една класа над противника и ще победят.

Преди няколко дни Швейцария не издържа при гостуването си на Дания и загуби с 0:1. Не успях да позная, че часовникарите ще вземат нещо от гостуването в Копенхаген. След поражението нещата се влошиха още повече и сега мачът срещу Ирландия е всичко или нищо.

След това Швейцария има домакинство на Грузия и гостуване на слабака Гибралтар. При спечелени три мача до края, смятам, че швейцарците няма да имат проблеми да се класират на Европейското.

Въпросът е обаче, че Ирландия от настоящ лидер може и да остане зад борда. Ирландците на практика имат най-трудната програма – сега гостуване на Швейцария, а след това домакинство на Дания. Твърде възможно е ирландците да не спечелят нито един от двата мача и да гледат Европейското по телевизията.

Начален бонус
Exclusive
(Бонус код) 100% до 260 лв. за Нова сметка от 1xBet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Подобно на други онлайн букмейкъри, 1xbet предлага начален бонус за новите потребители от 100% на първи депозит до 260 лв.). Нужна е нова регистрация и депозит.
1
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0