Рен – Клуж: Прогноза на Ники Петков

22:00, 24 окт. 2019

Един от здравите сблъсъци днес е между Рен и Клуж . На пръв поглед доста равностойни отбори , които заемат последните две места в група E .

Домакините в последните си няколко мача въобще не се представят на ниво като за последните си 6 мача записаха само два хикса единия като гост на Марсилия 1:1 , а другия като домакин на Лил също 1:1 . В тази негативна серия направиха 4 мача гол гол и 2 мача над 2.5 . На свой терен за последните 5 мача записаха 2 загуби , 2 хикса и само 1 победа , но какво – 2:1 срещу звездния тим на ПСЖ .

Клуж може би е една идея в по – добра форма като за последните си 6 мача записаха 3 победи , 1 хикс и 2 загуби . За тези 6 срещи румънците направиха 3 пъти над 2.5 в мачовете си и два пъти гол гол . Но какво се случва с играта на Клуж при гостуванията !? За 6 мача имат едва две спечели точки и то срещу отбори от ранга на Сепси (1:1) и Стяуа (0:0) .

Това състояние никак не отговаря на игрите на двата отбора в днескашния турнир . Там домакините за последните си 6 мача участваха в цели 5 , в които опцията над 2.5 бе премината , а като домакин в ЛЕ цели 5 от последните им 6 мача са с опцията гол гол . Което говори за доста резултатни международни мачове с участието на Рен !

Гостите също не отстъпват по резултатни мачове в ЛЕ след като само те успяват да вкарат поне по 2 гора в 4 от последните си 6 мача.

Като имаме в предвид играта на двата отбора в ЛЕ и това , че гостите средно допускат по 1.5 гола в своята врата определено може да се чака резултатен мач.

Прогнозата ми да този мач е:над 2.5 гола в мача!

Единичен: Загубен
22:00/24 окт.
Рен-Клуж
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 1