Права колонка с тенис прогнози от Аустрелиън Оупън

05:15, 18 ян. 2019
Играе в
Тенис прогнозите са обхванали сайта, но няма как да е другояче, след като се провежда една от най-интересните надпревари. Именно това ме насочва към съставяне на нов комбо залог, базиран на два двубоя.

Франсис Тиафо среща Андреас Сепи в един от най-равностойните мачове от тази част на надпреварата. Двамата са поставени в долната схема, където е и Григор Димитров. Ако родният тенисист спечели срещу Томас Фабиано, го очаква победителят от тази двойка. Ще следим с интерес случващото се на корта между споменатите по-горе състезатели.

Тиафо стартира с две поредни победи, като едната от тях бе малко очаквана. Американецът се справи с 3:0 срещу Прайнеш Гунесваран, а след това дойде и изненадващият успех с 3:1 срещу Кевин Андерсън. Погледите на експертите са насочени към Тиафо, поради огромния му талант и нестихващата борбеност. Смята се, че той ще бъде неизменна част от световния тенис елит. Поне с досегашното си представяне го доказва, но нека видим как ще продължи участието му на AU Open.

Сега има нелек противник в лицето на Андреас Сепи. Италианецът също не изпита затруднения в предишните си два мача и ги взе със завидно самочувствие. Добрата форма на двамата ме подтиква към търсене на развой в повече сетове. Смятам, че всеки един от тях ще спечели минимум една част, което оформя и предложението ми “над 3,5 сега”. Маркетът е споходен от коефициент 1,40, подходящ вариант за комбинация в акумулатор.

Втората прогноза идва от сблъсъка на Григор Димитров. Първата ни ракета има лесно предизвикателство, което във всеки случай трябва да се премине. Българинът се изправя срещу Томас Фабиано, който е поставен под номер 102 в световната ранглиста. Неизмерима разлика в класите на двамата тенисисти, така че е нормално да търсим победа за Гришо.

Ниският коефициент ме възпира от прогнозиране на краен изход, затова ще дам прогноза за трисетов успех. Смятам, че Григор ще ни зарадва в петък сутрин с една невероятна победа, която ще го прати директно в четвъртия етап на състезанието.

 

Множествен: Спечелен
Аустрелиън Оупън
03:20/18 ян.
Франсис Тиафо - Андреас Сепи
Аустрелиън Оупън
05:15/18 ян.
Григор Димитров - Томас Фабиано
Акумулатор
к:
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 100%
Не печели 0%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
€100 Бонус код за Нова сметка от Betfair
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Betfair предлага до €100 при регистриране на нова сметка. Бонусът не се получава наведнъж, а на части от по 10 евро. Изисква се регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0