Парма – СПАЛ прогноза от Серия „А“ на Стефан Ралчев

16:00, 27 ян. 2019
Играе в
Един мач, който може да ви се струва по-малко интересен, но е изключително интересна възможност за прогнозиране. Именно поради тази причина го избрах и ви го предлагам.

След завръщането си в елита Парма прави не лош, дори мога да го нарека повече от добър сезон. Дуковете са на 8-мо място в класирането и като нищо с малко повече усилия може да стигнат и до зона Европа. Което едва ли е цел на клуба, но все пак Парма наистина се справя добре.

На другия полюс е СПАЛ, който вече 11 поредни мача няма победа в Калчото. За последно спечели някъде през октомври. Тимът е от онези, които винаги могат обаче да ти объркат сметките и да направят някое равенство като гост, а ти да си заложил да загубят 🙂

Уточнявам, че прогнозата, която ви давам, е рискова. Поне за мен е така, тъй като не обичам да ви подвеждам и играя насигурно. Видно е и от резултатите ми за месеца.

Давам победа за Парма за коефициент 2.50 в повечето букмейкърски къщи. Аз избрах да заложа в Betfair.

Вижте, когато имаме толкова висок коефициент, отборът, на когото се доверяваме, е домакин и играе срещу слаб противник, е престъпление да не се възползваме.

Наистина има риск, СПАЛ може да се запъне и да направи някое „криво“ 0:0, но нека си позволя в края на месеца дори и с риск да разваля статистиката си, да скочим на 2.50 за Парма.

А и всъщност, защо прогнозата да е толкова рискова, когато Парма е 8-ти, а СПАЛ е 11 поредни мача без победа. Все се надявам и с 1:0 да е, но да е победа за Парма. 

Другият вариант, който може да огледате за този мач, е под 2,5 гола. Това са два от най-слабо резултатните тимове в Италия.

Единичен: Загубен
Италия, Серия "А", 21 кръг
16:00/27 ян.
Парма - СПАЛ
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
€100 Бонус код за Нова сметка от Betfair
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Betfair предлага до €100 при регистриране на нова сметка. Бонусът не се получава наведнъж, а на части от по 10 евро. Изисква се регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0