Олимпик Марсилия – Монако прогноза от Лига 1 на Ники Александров

22:00, 13 ян. 2019
Играе в
Мачовете на Монако този сезон отдавна вече се превърнаха в „руска рулетка”. Като в повечето случай куршумът лети все в посока лицето на монегаските. След трудния успех с уникална драма с дузпи и отстраняването на Рен през седмица за купата на лигата идва нов челен сблъсък – гостуване на Марсилия в неделя от 22.00 часа.

Всъщност ситуацията с Монако е такава, че наистина няма никакво значение съперника, както и това дали отборът гостува или домакинства. Ама никакво. Може да бъде загубен мач в Княжеството от Дижон, пък току-виж да бъде сразен и ПСЖ насред Париж.

Най-вече поради този факт подхождам и към предложението ми за този мач. Да, Олипмик трябва да побеждава, тъй като от известно време не го е правил и поизпадна от челните няколко места. Да, може би Монако ще търси спасителните точки срещу отборите от втората половина на таблицата, с които предстои тепърва да се среща.

Но въпреки това нещо ми се върти – 2,30 за двоен шанс в полза на гостите от Монако. В чисто исторически аспект това няма да е сензация, ще е такава и то донякъде единствено спрямо моментното състояние и на двата отбора.

Рано или късно и това ще е случи. Монако ще тръгне нагоре, сигурен съм. И е време прословутото дебнене на рулетката най-сетне да успее. И топчето да спре на червено-бяло. Ако щете и по време на никак не гостоприемния ад в Марсилия.

Единичен: Спечелен
Франция, Лига 1, 20 кръг
22:00/13 ян.
Олимпик Марсилия - Монако
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 100%
Не печели 0%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
€100 Бонус код за Нова сметка от Betfair
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Betfair предлага до €100 при регистриране на нова сметка. Бонусът не се получава наведнъж, а на части от по 10 евро. Изисква се регистрация и депозит.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0