Ница – Марсилия: Прогноза на Ники Петков

22:00, 28 авг. 2019
Днес на стадион Алианц Ривиера се срещат отборите на Ница и Марсилия. Два от отборите с апетит за титлата и минимум класиране за шампионска лига.
Единичен: Спечелен
22:00/28 авг.
Ница-Марсилия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Ница започнаха ударно с две победи с по 2:1 срещу Ним и Амиен. Тук обаче трябва да отчетем, че и класата на двата отбора определено не е от високите, а и нещо още по-важно при домакинството си с Амиен домакините са играли над 60 мин с човек повече и пак са допуснали гол. Мачът им с Ним е нашарен здраво от картони като има общо три червени картона и над 10 жълти този път обаче Ница са играли близо 40 мин с човек по-малко.

Всички голове в срещата са паднали преди изгонването на играчите,а именно през първото полувреме.  Заключението от двата мача е,че Ница допускат лесно голове от непретенциозни съперници. Това се потвърждава и от факта, че вече 5 мача във всички турнири са без чиста мрежа са 4 от тях са с опцията гол гол.

Марсилия започна много слабо първенството като в двата мача до сега не успя да се разпише,което е доста трудно да се повярва при наличието на футболисти като Бенедето, Сар, Пайет, Строотман, Лопез и други! Може би за това и в днескашната среща букмейкърите ги считат за фаворити .

Забележителното за гостите е , че в 11 от последните им 14 мача в Лига 1 има опцията гол/гол. В исторически план между двата отбора мачовете също са съпътствани от голове. За последните 7 срещи помежду им има 5 с опцията гол гол и над 2.5!А в тези 7 Ница неизбежно допуска гол! Моята прогноза за мача:двата отбора да отбележат гол-ДА!

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 1