Наоми Осака – Петра Квитова прогноза за финала на Аустрелиън Оупън на Анна Чекветадзе

10:30, 26 ян. 2019
Това са двете претендентки за трофея от Аустрелиън Оупън. Наоми Осака срещу Петра Квитова, а ето прогнозата на бившата №5 в света Анна Чекветадзе, която е част от екипа на Букмейкър Рейтинги.

Стигнахме и до финала при жените на Аустрелиън Оупън. Кой ще спечели – Петра Квитова или Наоми Осака. Тук вероятно трябва да включа в действие интуицията си, защото е много трудно да избера победителка, тъй като и двете тенисистки играят много добре.

Вероятно Петра Квитова е с едни гърди напред, движи се малко по-добре на корта от противничката си. Вероятно ще е по-лесно да се справи, защото използва лявата си ръка.

Изглежда, че Петра Квитова е в добра форма, но Осака също изглежда повече от прилично. Разбира се, трудно е да кажа победителката, скъпи приятели, но за съжаление това е неоходимо 🙂 Въпреки че отново казвам, че и двете са достойни за титлата.

Една от тях ще бъде първа ракета на света, за първи път ще спечели Аустрелиън Оупън. Струва ми се, че това все пак ще бъде Петра Квитова.

Единичен: Загубен
Аустрелиън Оупън, финал
10:30/26 ян.
Наоми Осака - Петра Квитова
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
€100 Бонус код за Нова сметка от Betfair
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Betfair предлага до €100 при регистриране на нова сметка. Бонусът не се получава наведнъж, а на части от по 10 евро. Изисква се регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0