Майкъл Хънтър – Александър Поветкин: Боксова прогноза на Николай Валуев

23:00, 07 дек. 2019
Бившият световен шампион в тежка категория Николай Валуев прогнозира интересен мач – Александър Поветкин срещу Майкъл Хънтър. Валуев е част от екипа на Букмейкър Рейтинги, а в момента е и представител в Руската Дума.

Двубоят е част от галавечерта, на която по-късно в Дирия (Саудитска Арабия) ще излязат един срещу друг Антъни Джошуа и Анди Руис. За всички руснаци мачът на нашия Саша Поветкин не е по-малко интересен от този между Руис и Джошуа.

Майкъл Хънтър премина в тежката категория, но не качи много килограми, а остана все така бърз и експлозивен на ринга. Чисто физическите данни на двамата боксьори се доближават, но има разлика във възрастта. Хънтър е на 31 години, Поветкин е на 40! Въпреки възрастта в предишния си мач Поветкин показа, че в бурето има все още барут…

Гледайте двубоя на живо с екипа на Букмейкър Рейтинги

В битката ще има много тактика, ще има изчакване. Саша със сигурност ще се опита да наложи своето темпо, за да спечели, но не всичко е толкова лесно и просто, защото Майкъл Хънтър няма да му позволи просто да си разменят удари. Това би било пагубно за него, тъй като много добре знае с какви удари разполага Поветкин. Блестящите удари на Хънтър и чувството му да държи дистанция ще създадат неприятности на нашия боксьор.

Ако тактиката на Поветкин е да има тотално надмощие над Хънтър, тогава може да спечели. Но нещо ми подсказва, че до голяма степен този път съдбата може да се усмихне на Хънтър. Казвам може би…

Нека все пак пожелая успех на моя приятел Александър Поветкин. Имам големи съмнения как може да протече тази битка, като най-вероятно това ще се случи в последните рундове, като дори мисля, че ще бъде изигран целият двубой.

Единичен: Спечелен
Боксов мач, тежка категория
23:00/7 дек.
Майкъл Хънтър - Александър Поветкин
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 0%
Не печели 100%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
Exclusive
(Бонус код) 100% до 260 лв. за Нова сметка от 1xBet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Подобно на други онлайн букмейкъри, 1xbet предлага начален бонус за новите потребители от 100% на първи депозит до 260 лв. (с код BR260). Нужна е нова регистрация и депозит с Промоционален код BR260.
1
Към сайта
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0