Мартон Фучович – Мартин Клижан тенис прогноза

12:00, 13 февр. 2019
Играе в
Мартон Фучович срещу Мартин Клижан. Първи мач и за двамата в Ротердам, след участието им в София.

Всички знаем как унгарецът стигна до финала в родната ни столица и как Клижан счупи на две ракетата и шансовете си да се противопостави на бъдещия шампион Данийл Медведев. Фучович взе победата в единствения мач помежду им, игран за Купа Дейвис.

В момента той изглежда по-способният и вариативен в тактическо отношение играч. Може да излиза на мрежата, да бъде стабилен на сервис и в ударите си от дъното на корта и умее да запазва самообладание в моментите, когато съперникът му има превес.

В същото време Клижан е атрактивен за гледане, но и много рисков с напредването на мача. Особено ако той не се развива в негова полза. Предимството на словака в този конкретен мач виждам в това, че той спечели титлата тук през 2016-а.

Ясно е, че би трябвало да се вземе предвид психическата умора у Фучович, заради достигането до финала, но също така той имаше три дни да се отърси от емоциите в София и да се концентрира върху изявите си в Ротердам. Бих играл чиста победа за Фучович, но ще се застраховам с положителен хендикап за него.

Прогноза: Фучович +1.5 гейма

Единичен: Спечелен
АТП турнир в Ротердам
12:00/13 февр.
Мартон Фучович - Мартин Клижан
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
€100 Бонус код за Нова сметка от Betfair
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Betfair предлага до €100 при регистриране на нова сметка. Бонусът не се получава наведнъж, а на части от по 10 евро. Изисква се регистрация и депозит.
Към сайта
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0