Олимпик Лион – Монако прогноза от Лига 1 на Ники Александров

22:00, 16 дек. 2018
Играе в
Ситуацията във френската Лига 1 вече е пълна лотария. Ние добре си прогнозираме тук разни неща, но кой мач кога ще се играе – никой не може да предвиди. Да опитаме дали Олимпик и Монако – безспорно най-интересният сблъсък от предстоящия кръг ще се изиграе. На първо време – това.

И ако приемем, че мач ще има и той трябва да е в неделя от 22.00, то вече да пристъпим към евентуалната прогноза. В едни други времена, това дори можеше да бъде пряк сблъсък за титлата във Франция, сега обаче това е фантастика. ПСЖ ще си стане пак шампион, а в същото време доскорошният такъв Монако крета на дъното и се бори за оцеляване.

Все пак в последните три кръга тима на Тиери Анри взе цели шест точки, колкото горе-долу му бе активът до този момент. Не може категорично да отсечем, че това означава излизане от дупката или някаква добра серия, но поне с една идея повече предстоящите противници на Монако ще се съобразяват.

Домакините от Лион са в сравнително благоприятна позиция в борбата за второто място. Четвърто място и само две точки от втория Лил. Но сега ще им бъде изключително трудно. Крайно време е вече да се абстрахираме от мястото на Монако в таблицата и да приемем, че чак в такива крайни параметри то бе неестествено. И най-добрият възможен тест за доказване на тази теория е именно предстоящият двубой като гост в Лион. И още веднъж – ако се изиграе все пак.

Стреляме директно в целта – двоен шанс Х2 в полза на гостите от Монако. Той е оценен на 2,75 и спокойно може да бъде основата на целия ви залог. Наистина този мач е чудесна възможност Анри и неговият тим да добият нужното им самочувствие за по-нататъшната им битка, която никак няма да е лека.

Единичен: Загубен
Франция, Лига 1, 18 кръг
22:00/16 дек.
Лион - Монако
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
€100 Бонус код за Нова сметка от Betfair
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Betfair предлага до €100 при регистриране на нова сметка. Бонусът не се получава наведнъж, а на части от по 10 евро. Изисква се регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0