Ла Екидат – Атлетико-МГ: Прогноза на Ники Петков

03:00, 28 авг. 2019
Тази нощ на Ещадио Метрополитано де Техо в Богота ще се играе срещата реванш от турнира Копа Судамерикана.
Единичен: Спечелен
03:00/28 авг.
Ла Екидат - Атлетико-МГ, четвърт финал реванш
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Първият мач между Ла Екидат и Атл МГ завърши с победа за бразилците с 2:1. Въпреки загубата домакините никак не са обречени с гола си на чужд терен и ще хвърлят всички сили да отстранят своя съперник. Лошото за тях е, че за последните четири мача не успяват да запазят суха мрежата си и четири от последните им пет мача са гол/гол.

Гостите определено ще са отбора с по – високото самочувствие след победата , но трябва да имат едно на ум за своята защита при положение , че за последните четири мача също не успяват да запазят вратата си без голове.

Ла Екидат са в доста слаба форма, като записа четири загуби за последните си шест мача, но не трябва да забравяме, че четири от тези шест са гостувания на отбора. Когато са домакини картинката определено е различна.

В Богота за последните шест мача имат записани четири победи, а за последните шестнадесет домакинства имат едва две загуби!!! Интересното е, че в домакинските мачове на Ла Екидат падат доста голове като за последните дванадесет мача шест с опцията гол гол, а в осем от тези дванадесет допускат гол!

Атлетико МГ са на другия полюс като имат четири победи за последните си шест мача , но и четирите идват когато са домакини. За тези шест мача както казах в четири не можаха да опазят вратата си без голове , а два станаха над и гол гол.

Когато гостуват обаче Атл МГ работата е съвсем съвсем различна – за последните шест гостувания имат три загуби, а в четири мача допускат голове. След всичко представено до тук, моята прогноза е – двата отбора да отбележат гол ДА на коефициент 1.90.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 1