Кайсар – Атирау: Прогноза [ВИДЕО] и залог на Ники Александров

12:00, 06 окт. 2019
Играе в
Здравейте, правим специална прогноза за Букмейкър Рейтинги тук от столицата на Казахстан – Нурсултан. Доскоро позната като Астана.
Единичен: Загубен
Купа на Казахстан, ФИНАЛ
12:00/6 окт.
Кайсар - Атирау
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Правим тази прогноза за финала за Купата на Казахстан, който знаете може би е с българско участие в неделя по обяд от 12:00 часа.

Отборът на Стойчо Младенов Кайсар играе срещу Атирау. Изправят се настоящият срещу бившия отбор на Стойчо Младенов, така че…

Правя една нетрадиционна прогноза, тъй като няма да мога да ви дам коефициент в този момент, тъй като тук ден преди мача няма как да проверя какви са коефициентите за над 2,5 гола. Аз мисля, че ще има над 2,5 гола в този мач.

Но ще помоля колегите като пуснат прогнозата отдолу текстово да напишат какъв е коефициентът за над 2,5 гола, тъй като тук няма как да отворя нито един от популярните букмейкър сайтове, за да се подготвя с точен коефициент. Знаете, чеза мачовете в Казахстан се дават в самото навечерие или в деня на самия мач.

Така че с пожелание за успех на Стойчо Младенов и неговия български треньорски щаб. И дано –  пожелаваме купа за Кайсар в края на третата година от престоя на Стойчо Младенов в този отбор. Чао с тази специална прогноза тук на фона на една от основните забележителности в столицата на Казахстан.

Начален бонус
Exclusive
(Бонус код) 100% до 260 лв. за Нова сметка от 1xBet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Подобно на други онлайн букмейкъри, 1xbet предлага начален бонус за новите потребители от 100% на първи депозит до 260 лв.). Нужна е нова регистрация и депозит.
1
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0