Каляри – Парма прогноза от Серия А на Ники Александров

19:00, 16 февр. 2019
Играе в
Мачът е изключително интересен, вече и с родна жилка, която допълнително ще накара мнозина да погледнат към него в залозите си. Началото е в събота от 19.00 ч.

Някак тихомълком, на шега, или по-скоро подценявайки ситуацията Каляри го докара до там, че да трепери за мястото си в елита. Или може би това вече ще се случи, ако бъде пропусната възможността да се вземе победа този уикенд при домакинството на Парма.

Няколко неуспешни мача поред, форсиране на не лоша зимна селекция, но пак – слабите мачове и най-вече липсата на точки продължава. След мача с Парма предстои трудно, почти невъзможно гостуване на Сампдория, после пък у дома с Интер. Далеч по-сложни казуси за решаване от мача срещу Парма, кротнала се в златната среда.

Да, ще бъде много трудно да се рискува с твърда единица – 1, но не и невъзможно. Подобен краен изход няма да изненада никого, а на вас ще донесе печалба с коефициент 2,00.

И допълнително стискаме палци евентуалния успех на Каляри да бъде с български принос. №32!

Единичен: Спечелен
Италия, Серия "А", 24 кръг
19:00/16 февр.
Каляри - Парма
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
€100 Бонус код за Нова сметка от Betfair
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Betfair предлага до €100 при регистриране на нова сметка. Бонусът не се получава наведнъж, а на части от по 10 евро. Изисква се регистрация и депозит.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0