Жо-Вилфред Цонга – Алекс де Минор тенис прогноза от Бризбън

12:15, 04 ян. 2019
Играе в
Жо-Вилфред Цонга срещу Алекс Де Минор на турнира в Бризбън. Труден мач, в който очаквам всеки от двамата да имат своите шансове.

За пръв път от близо година французинът постигна две поредни победи, но трябва да кажем, че 33-годишният Цонга страдаше от сериозни контузии. Той заяви, че му предстои двубой срещу “клонинг” на Лейтън Хюит, визирайки сходния стил на бившия номер 1 с Алекс Де Минор.

Младият австралиец беше избран за новобранец на 2018-а, като големият му пробив през миналия сезон започна именно на този турнир. Де Минор е безупречен в защита, но умее да бъде и агресивен, когато реши да разнообрази играта си.

От изключително значение ще бъде сервисът на Цонга и способността му да играе веднага след това от форхенд. Ще бъде любопитно да видим и дали физиката ще му позволи да бъде на необходимото ниво, за да доминира над гъвкавия си опонент. Залагам на младостта и домакинския фактор.

Единичен: Загубен
АТП, Бризбън
12:15/4 ян.
Жо-Вилфред Цонга - Алекс де Минор
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
€100 Бонус код за Нова сметка от Betfair
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Betfair предлага до €100 при регистриране на нова сметка. Бонусът не се получава наведнъж, а на части от по 10 евро. Изисква се регистрация и депозит.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0