ИФК Гьотеборг – Юргорден: Прогноза за краен резултат на Стефан Ралчев

20:00, 21 окт. 2019
Играе в
Гьотеборг приема Юргорден в едно от дербитата на 28 кръг на първенството на Швеция. Защо отидох чак в тази страна?! Вижте защо…
Единичен: Спечелен
Швеция, Алсвенскан
20:00/21 окт.
ИФК Гьотеборг - Юргорден
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 100%
Не печели 0%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Ако не сте проверявали кое е едно от най-оспорваните първенства в Европа, вижте Швеция. Шампионатът се провежда по системата пролет-есен и е на финалната права – до края остават 3 кръга плюс тези мачове, които ще се изиграят днес. След тях остават само 2.

Четири отбора са събрани само в 3 точки на върха и ще спорят за титлата. Малмьо води с 59 точки, Юргорден, Хамарби и АИК са с по 56. Интересното е, че някои от отборите се срещат помежду си точно накрая и ще стане наистина интересно.

Юргорден гостува на ИФК Гьотеборг и аз ви предлагам двойка за Юргорден. В миналия кръг Юргорден загуби едно от дербитата срещу третия Хамарби и още една издънка, ще означава край на мечтите за титлата.

Интересното е, че в неделя през деня играят третият Хамарби и лидерът Малмьо. Ако мачът завърши наравно, Юргорден ще има страхотна амбиция да победи при гостуването си и да превземе върха. Нищо, че след това в оставащите два мача Юргорден има домакинство на Йоребро, но в последния кръг гостуване на Норкьопинг – също коварен съперник.

Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 1