Хаугесунд – Бран: Прогноза и залог от Норвегия на Олег Жуков

19:00/15 юни

Професионалният типстър Олег Жуков е част от екипа на Букмейкър Рейтинги. Ето неговата прогноза за двубоя от първенството на Норвегия между Хаугесунд и Бран.

Единичен: Спечелен
Норвегия, Елитсериен
19:00/15 юни
Хаугесунд - Бран
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Футболът в Европа е все по-оскъден. Водещите първенства изчерпаха програмите си и само тези на обратен принцип са в разгара си. Една от тези страни е Норвегия.

След триседмична пауза заради националните отбори шампионатът на Норвегия се подновява. Хаугесунд срещу Бран. Моята прогноза тук е общо под 21 удара към вратата.

Нека видим статистиката на двата отбора до момента. Ако наблюдаваме мачовете на Хаугесунд и Бран от миналия сезон, то в първите им двубои имаше средно по 17,2 удара в мачовете на Хаугесунд и средно 15,6 удара в двубоите на Бран (най-ниската цифра в шампионата).

От началото на този сезон Хаугесунд има 5 домакинства, в които имаше по 15,8 удара към вратите, Бран пък имаше пет гостувания, в които средно има 15,2 удара към двете врати.

Начален бонус
(Бонус код) 100% до 200 лв. за Нова сметка от 1xBet
Авторизуйтесь, чтобы получить бонус
Подобно на други онлайн букмейкъри, 1xbet предлага начален бонус за новите потребители от 100% на първи депозит до 200 лв. Нужна е нова регистрация и депозит.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0