Гийермо Гарсия-Лопес – Райли Опелка тенис прогноза от Ню Йорк

22:20, 15 февр. 2019
Играе в
Гийермо Гарсия-Лопес срещу Райли Опелка в Ню Йорк. Испанският ветеран срещу американския младок, извисяваш на на 211 сантиметра на корта.

Тежък мач. И за игра, и за гледане. Второто заради стила на Опелка. Средната продължителност на разиграванията в неговите мачове рядко надхвърля 3-4 удара. Той направи 24 аса за обрата срещу Манарино и 32 за два сета срещу Истомин, който в началото на третия сет се отказа заради здравословен проблем.

Опелка загуби откриващите сетове и в двата мача и като цяло не показва особена енергия и жизненост в поведението си на корта. Ясно е, че след като продължава да печели това е по-скоро измамно, но очаквам липсата на свежест да си проличи днес.

Гарсия-Лопес изненадва с играта си. Много агресивен и вариативен, испанецът победи Попирин и Милман и то от ролята на аутсайдер. Опитът му също очаквам да има своето значение в днешата среща, която няма да се изненадам ако той спечели.

Все пак избирам подсигурения вариант за положителен хендикап за него.

Единичен: Загубен
АТП, Турнир в Ню Йорк
22:20/15 февр.
Гийермо Гарсия-Лопес - Райли Опелка
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
€100 Бонус код за Нова сметка от Betfair
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Betfair предлага до €100 при регистриране на нова сметка. Бонусът не се получава наведнъж, а на части от по 10 евро. Изисква се регистрация и депозит.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0