Генадий Головкин – Сергей Деревянченко: Боксова прогноза и залог от Николай Валуев

06:00, 06 окт. 2019
Бившият световен шампион в тежка категория Николай Валуев прогнозира интересен мач. Валуев е част от екипа на Букмейкър Рейтинги, а в момента е и представител в Руската Дума.
Единичен: Спечелен
Средна категория, мач за титлите в IBF и IBO
06:00/6 окт.
Генадий Головкин - Сергей Деревянченко
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

На 6 октомври един срещу друг се изправят Генадий Головкин (39 победи (35 с нокаут)-1 равенство-1 загуба) и Сергей Деревянченко (13-1). Срещата е за 2 шампионски пояса в средна категория във версиите IBF и IBO.

Очаква ни много интересен мач. Веднага казвам на всички любители на бокса, че трябва да гледате този двубой. Залогът си заслужава – два шампионски пояса.

В случай на победа Генадий Головкин ще има възможност да се срещне отново с Канело Алварес за трети път. До момента двамата имат едно равенство, а в последната им среща мексиканецът Алварес надделя.

Сергей Деревянченко носи прякора Техничаря. Той наистина прави много малко грешки, но едва ли ще бъде проблем за Головкин.

Всичко стига до там, че според мен победата на Головкин ще дойде след съдийско решение. Да, той ще спечели, но по точки и след това се надявам да видим третия му двубой срещу Канело.

 

Начален бонус
(Бонус код) 100% до 260 лв. за Нова сметка от 1xBet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш

1580 1
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари