Фенербахче – Ерзурумспор прогноза от Турция на Ники Александров

19:00, 17 дек. 2018
Играе в
Дербито на дъното! Срамната позиция на гранда го принуди да участва в мач с подобно определение. И съвсем да не бъде в категоричната роля на фаворит. С този двубой се закрива кръга в турската Супер лига – той е в понеделник вечер от 19.00 ч.

През тези седмици залозите, свързани с Фенербахче – независимо победи, загуби или нещо друго са пълна лотария. Но продължаваме да ги предлагаме най-вече поради тотално нелогичното място, на което се намира в момента турският гранд.

Абсурдно е да се говори за подобни неща, но поне е сигурно, че едва ли фенерите ще отпаднат. Въпреки че в момента са точно под чертата. Така че рано или късно, ще започне едно изкачване, което обаче по никакъв начин няма да постави висока оценка на сезона. Той вече е достатъчно кошмарен, най-много да стане още по-кошмарен.

Кръг преди преполовяването на сезона грандът от Истанбул има само три победи в актива си. И няма да е сензация, ако успее да постигне четвъртата точно срещу прекия си конкурент в момента – Ерзурум. Дори е задължително. Но въпреки големия риск, ще опитаме да прогнозираме, че това ще се случи сравнително лесно за домакините. Първо полувреме/Краен резултат в полза на Фенербахче. Коефициентът за подобен смел залог е 2,30. Логично да е твърде висок, въпреки статуса на исторически фаворит в подобни мачове за фенерите.

Понякога при залагащите е добре дошъл отбор в ролята на изпаднал гранд, който рано или късно ще започне да възвръща формата си. Но спадът е допринесъл за неимоверно покачване на коефициентите свързани с негови евентуални победи.

Точно такава е ситуацията с Фенербахче. Е, разбира се подобни негативни серии продължават понякога и отвъд очакванията, но в конкретния мач все пак си мисля, че домакините ще вземат трите точки. Остава да го направят и по предложения начин – с успех и в двете полувремена.

Единичен: Загубен
Турция, Сюперлиг, 16 кръг
19:00/17 дек.
Фенербахче - Ерзурумспор
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 0%
Не печели 100%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 1
  • СК

    В тези турски мачове всичко е възможно и не знам какви игрички играят там и какви уговорени мачове има, но голове падат. Като се има предвид местата в класирането на двата отбора, според мен първото полувреме ще е Х, а крайният би трябвало да е победа за Фенерите.