ENCE eSports – Copenhagen Flames: Прогноза за електронни спортове CS:GO

21:00, 12 май 2020
В мач за 9-то място на турнира ESL One: Road to Rio — Europe се изправят тимовете на финландците от ENCE и датчаните от Copenhagen Flames.
Единичен: Спечелен
ESL One: Road to Rio — Europe
21:00/12 май
ENCE eSports - Copenhagen Flames
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

ENCE са на 24-то място в ранклиста на  уебсайта CQ.RU и заемат 21-во място в световния ранклист на HLTV. Финландският отбор след напускането на капитана си Алексиб загуби много. Преди това ENCE постоянно участваха на най-големите световни първенства и често заемаха добрите места там, но след това,  без капитана си, момчетата много рядко биеха по-добрите отбори. Най-успешните турнири за ENCE през последните шест месеца бяха CS: GO Asia Championships 2019 (2-ро място) и финалите за Купата на шампионите (3-то място).

Тези турнири обаче са далеч от най-добрите и имаше само няколко наистина силни отбора, участващи в тях. Като част от ESL One: Път към Рио – Европа, финландците се представиха изключително нестабилно. Те победиха Fnatic с 2-0, но след това загубиха три срещи. Финландците заеха 5-то място в своята група.

Най-добри букмейкъри

Copenhagen Flames са на 39-то място в ранклиста на уебсайта CQ.RU и заемат 36-то място в световния ранклист на HLTV. Този датски отбор не побеждава често, но наскоро показа добро ниво на игра, като за отбор от средна класа в света. Copenhagen Flames нямат ветерани на CS: GO в състава си или дори просто играчи от по-висока класа. През 2020 г. Копенхагенските пламъци преминаха определена психическата бариера и започнаха да разгръщат потенциала си. Датчаните заеха 1-2 място в Европа Малък Отворен Квалификатор 4 – ESL One Rio 2020, без да загубят нито една карта.

На турнира FLASHPOINT 1, отборът на Copenhagen Flames зае едно от последните места. И това е логично, тъй като те не класираха директно нито за Flashpoint 1 Europe Closed Qualifier, нито за Flashpoint 1 Global Qualifier – Pinnacle Open, но стигнаха до участие в тях чрез директна покана поради отказа на някои отбори да участват. Copenhagen Flames също зае 2-ро и 3-то място на OGA Counter PIT Season 7 и Home Sweet Home Cup, съответно. Като част от ESL One: Път към Рио – Европа, датчаните успяха да победят c0ntact, North и Movistar Riders. Останалите отбори бяха много по-опитни и не можеха да бъдат победени, но всъщност Copenhagen Flames показа прилична игра и взе една карта от тях.

ENCE бяха близо до 4-то място място в своята група, но не показаха достатъчно класа. Copenhagen Flames имат очевидно по-малко опит и като цяло изглеждат по-слаби от финландския отбор. Затова вярвам, че днес те ще загубят и финландсците ще спечелят. Ставката за победа на ENCE е оценена на 1.50 в 1xbet.

Начален бонус
Exclusive
(Бонус код) 100% до 260 лв. за Нова сметка от 1xBet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Подобно на други онлайн букмейкъри, 1xbet предлага начален бонус за новите потребители от 100% на първи депозит до 260 лв.). Нужна е нова регистрация и депозит.
1
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0