Елизе Мертенс – Мадисън Кийс прогноза от Аустрелиън Оупън на Анна Чекветадзе

05:30, 19 ян. 2019
Елизе Мертенс срещу Мадисън Кийс. Ето прогнозата на Анна Чекветадзе, която е част от екипа на Букмейкър Рейтинги и коментатор на Евроспорт. Тя е бивша №5 в световната женска тенис ранглиста.

В този мач предпочитанията ми са към Мадисън Кийс. Разбира се, Мертенс има сериозна мотивация, трябва да защитава точки от миналогодишния полуфинал, който достигна, но ще бъде трудно срещу Кийс.

Американката има голяма крачка, силни удари, особено форхенд. Никой не иска да се подчинява на атаките й. Мертенс е в състояние да се защити, но понякога мачовете срещу Мадисън са просто невъзможни. От друга страна пък резултатите показват, че Мертенс обича да играе в Австралия и Нова Зеландия.

През 2017 година двете играха една срещу друга, тогава Мертенс се бори до последно, но все пак загуби. Мисля, че и сега най-вероятно ще има битка, но натискът на американката ще бъде по-сериозен и в крайна сметка тя ще спечели. За да стигне до предполагаем успех, Мертенс трябва да разчита на своя безпогрешна игра и на подаръци от страна на Мадисън Кийс. Които е малко вероятно да получи…

Единичен: Спечелен
Аустрелиън Оупън
05:30/19 ян.
Елизе Мертенс - Мадисън Кийс
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
€100 Бонус код за Нова сметка от Betfair
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Betfair предлага до €100 при регистриране на нова сметка. Бонусът не се получава наведнъж, а на части от по 10 евро. Изисква се регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0