Дюделанж – Олимпиакос прогноза от Лига Европа на Ники Александров

19:55, 25 окт. 2018
Играе в
Използваме възможността от все още присъствието на изключително симпатичния представител от Люксембург в Европа по време на късната есен, за да прогнозираме мач с негово участие. Съперникът е Олимпиакос, този четвъртък от 19.55 ч.

Милан и Реал Бетис се оформиха като категорични лидери след първите два мача в тази група. В голяма степен – очаквано. Сега обаче тези два тима ще изиграят на разменено гостуване два двубоя помежду си, а гръцкия гранд Олимпиакос ще направи същото с Дюделанж. Ето го шанса за гърците. Две поредни победи ще ги активизира в класирането и те вече ще бъдат приемани като потенциален кандидат, поне за второто място в крайното класиране.

Първата среща е в Люксембург. Това би трябвало автоматично да даде някакъв бонус за Дюделанж, но продължавам да си мисля, че романтичния период за отбора в Европа през тази есен приключи със самото влизане в груповата фаза, което само по себе си е равностойно на чудовищен подвиг. Дюделанж може да продължи да трупа опит, който в близкото бъдеще да му донесе още шансове, но тук вероятно трудно би се добрал дори до точка. Което пък е откритата врата пред гръцкия тим.

Олимпиакос не се представя никак добре – засега както в групата си в Лига Европа, където с мъка стигна до едно нулево равенство на старта с Реал Бетис, така и в местното първенство. Мини-поредицата от мачове без победа продължи и в неделя, когато ОФИ ги би с 1:0. Четвъртото място все още не е фатално, но прави задачата пред атиняни доста трудна. Пък сега идва време и за решителни битки в Европа.

Въпреки всички тези обстоятелства смятам, че Олимпиакос не само е фаворит, а ще победи. Трудно, лесно, но победата ще бъде тяхна. Две дни преди мача коефициента за знак „2” е 1.60 в Betfair, приблизително толкова е и при останалите букмейкъри. Ще кажете скромно – но понякога е изкушаващо, когато може да бъде спечелен с победа над противник от Люксембург. Или пък футболна Европа драстично се е променила и не сме свикнали с тенденциите? Ще видим…

Единичен: Спечелен
Лига Европа, групова фаза
19:55/25 окт.
Дюделанж - Олимпиакос
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
€100 Бонус код за Нова сметка от Betfair
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Betfair предлага до €100 при регистриране на нова сметка. Бонусът не се получава наведнъж, а на части от по 10 евро. Изисква се регистрация и депозит.
Към сайта
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0