Доминик Кьопфер – Иво Карлович прогноза от Чаланджър в Хюстън

19:30, 16 ное. 2018
Играе в
Днес мачовете от Финалите на АТП в Лондон не предлагат достатъчно добра възможност за печалба, затова обръщаме внимание към по-долното ниво на световната тенис система – Чаланджър тура.

Турнирът е в Хюстън, а там намираме Иво Карлович. Наскоро той стана най-възрастният шампион в историята на Чаланджър тура, триумфирайки с титлата в Калгари. На 39 години той продължава да сервира със същата прецизност и да ниже изобилие от асове. Освен това, с оглед на по-ниското ниво на съперниците, Доктор Иво често ги затруднява и на ретур.

Срещу него сега се изправя познат съперник. Германецът Доминик Кьопфер победи Карлович преди месец на турнир в САЩ. Тогава левичарят спечели в два сета по 6:4. Той успяваше да реагира прекрасно на сервисите на Карлович и беше много стабилен на свое подаване.

И двамата вече имат по две победи зад гърба си в Хюстън, играейки солиден тенис. Очаквам равностоен мач, в който напълно резонно би било сервисът на Карлович да бъде катализаторът за крайния изход. Ако хърватинът стартира машината за асове, на съперника ще му бъде безкрайно трудно да издържи в дългосрочен план.

Все пак си мисля, че Кьопфер притежава необходимата енергичност, за да направи равностоен мач. Прогноза: Кьопфер +3.5 гейма.

Единичен: Спечелен
Чаланджър, Хюстън
19:30/16 ное.
Доминик Кьопфер - Иво Карлович
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
€100 Бонус код за Нова сметка от Betfair
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Betfair предлага до €100 при регистриране на нова сметка. Бонусът не се получава наведнъж, а на части от по 10 евро. Изисква се регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0