Джордан Томпсън – Ноа Рубин тенис прогноза

02:30, 12 февр. 2019
Играе в
Джордън Томпсън срещу Ноа Рубин в първия кръг на турнира в Ню Йорк.

Австралиецът се намира в момента на рекордното за себе си 60-о място в ранглистата, докато американецът е 152-и и никога не бил в топ 100.

Томпсън спечели през миналата година, правейки обрат на четвъртфиналите на чаланджъра в Стоктън, когато беше поставен под номер 1 в схемата. Две от трите загуби през 2019-а на Томпсън бяха от сънародника му Алекс Де Минор – във втория кръг в Бризбън и на четвъртфиналите в Сидни, седмица по-късно.

На Аустрелиън Оупън Томпсън загуби във втория кръг от Андреас Сепи. Изброявам пораженията му, за да маркираме факта, че той играе само на състезания от АТП тура, след като приключи 2018-а с титла от чаланджъра в Канбера. Ноа Рубин започна позитивно сезона с финал в Нумеа (поражение от Имер), но той продължава да играе основно в по-ниското ниво турнири.

Една от големите му слабости е липсата на постоянство. Нещо, което се забелязва в играта на Томпсън и именно поради това считам, че австралиецът ще спечели мача.

Единичен: Спечелен
АТП, Турнир в Ню Йорк
02:30/12 февр.
Джордан Томпсън - Ноа Рубин
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
€100 Бонус код за Нова сметка от Betfair
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Betfair предлага до €100 при регистриране на нова сметка. Бонусът не се получава наведнъж, а на части от по 10 евро. Изисква се регистрация и депозит.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0