Динамо Киев – Копенхаген: Прогноза на Ники Петков

22:00, 24 окт. 2019

Днес на Олимпийския стадион в Киев се срещат лидерите в група B. Динамо К приема Копенхаген в доста равностоен мач на пръв поглед . Домакините се намират в страхотна форма записвайки седем победи за последните си осем мача. На свой терен за последните шест срещи Динамо допуснаха шест гола , които обаче паднаха в три мача ! 1:2 с Десна , 1:1 с Олимпик Дониек и 3:3 с Брюж!

Копенхаген се намират в колеблива, но положителна форма. За последните си седем мача имат 3 победи, 3 хикса и 1 загуба. Забележителното за моментното им състояние е, че в пет от последните пет мача опцията гол гол е на лице!

Копенхаген като гост не се представя много добре записвайки само 1 хикс и 1 победа за последните си шест визити в които успя да отбележи четири попадения . Но не трябва да бъркаме домашната атмосфера в Дания , купата на Дания с мач от Лига Европа , където Копенхаген ще хвърлят всички сили да измъкнат нещо, а когато домакините са почти без безпощадни вкъщи това може да стане само с отбелязване на голове !

Според мен в този мач и двата отбора ще успеят да отбележат гол и за това Ви предлагам прогноза за мача гол гол

Единичен: Спечелен
22:00/24 окт.
Динамо Киев-Копенхаген
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 1