Кардиф – Фулъм прогноза [ВИДЕО] на Георги Драгоев

17:00, 20 окт. 2018
Играе в
Що се отнася до 9 кръг от Висшата лига, който предстои, една среща, която прави интересно впечатление, е тази между Кардиф и Фулъм.
Единичен: Загубен
Англия, Висша лига, 9 кръг, 2018/2019
17:00/20 окт.
Кардиф - Фулъм
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Единичен: Загубен
Англия, Висша лига, 9 кръг, 2018/2019
17:00/20 окт.
Кардиф - Фулъм
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Двата тима са в изключително тежко състояние. Кардиф допусна пет последователни загуби, Фулъм загуби три от последните си четири срещи. Между тях обаче може да бъде отбелязан много рязък контраст. Първо обаче да направим някои аналози.

Лекотата, с която допускат голове. В своите пет последователни загуби, общо 11 гола инкасира Кардиф, включително 5 срещу Сити и 3 от Арсенал. Фулъм допусна 8 само гола в последните си две срещи – срещу Евертън и Арсенал. И двата тима са обединени от лошата им игра в защита.

Разликата обаче може да бъде намерена. Кардиф все пак успя да запази вратата си суха от началото на сезона в някои срещи, нещо, което убягва на Фулъм. Кардиф все пак разчита на по-силната и стабилна защита. Ако на нещо Фулъм може да разчита, то това е приличната си атака. В интерес на истината тимът е в топ 10 що се отнася до отправените удари. Забележете, той изпреварва някои много солидни съперници, отправяйки цели 111 удара от началото на сезона. Друг е въпросът, че само 36 са точни.

Всъщност, Фулъм има четвъртият най-лош процент що се отнася до точността на ударите. Все пак неговият процент е значително по-добър от този на Кардиф.

Кардиф е отборът, който е направил най-малко подавания, има най-малко процент точност при подаванията, последно място в класацията при къси пасове.

Изключително рязък контраст в представянето на двата отбра, което показва, че Фулъм независимо от проблемите и скромния си точков актив все пак е по-класният отбор, имайки предвид, че липсата на достатъчна добра ефективност се дължи по-скоро на неточност в завършващата фаза. Това обаче е проблем, който по-скоро може да бъде по-лесно преодолян.

При Кардиф проблемите са на най-дълбоко ниво, той просто няма достатъчно класа. Така че една не лоша възможност в тази среща е за знак „2“. Коефициентите са доста атрактивни. Това е изключително добра възможност. Приемаме, че това е общо взето нестандартна възможност и крие своите опасности.

Към тези разсъждения колко трудности имат тези два отбора в атака, колко неефективни са, изборът за под 2,5 гола също е интересен. Така че това са двата залога, които бих препоръчал за тази среща.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (18.10.2018/20:28 часа)

Начален бонус
€100 Бонус код за Нова сметка от Betfair
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Betfair предлага до €100 при регистриране на нова сметка. Бонусът не се получава наведнъж, а на части от по 10 евро. Изисква се регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0