Брайънт Дженингс – Оскар Ривас боксова прогноза на Николай Валуев

02:00, 19 ян. 2019
Бившият световен шампион по бокс Николай Валуев, който сега е експерт на Букмейкър Рейтинги и депутат от Държавната дума на Русия предлага поредната си прогноза. Този път на ринга се качват Брайънт Дженингс и Оскар Ривас.

Дженингс е (24-2, 14 нокаута), а Оскар Ривас (24-0, 17 нокаута). Двамата ще спорят за шампионските пояси на IBF International и WBO NABO.

Какво да кажем за двамата бойци? Това е тежка категория, като един от тях има добър аматьорски опит – Оскар Ривас е участник дори на Олимпиадата през 2008 година, когато побеждава Кубрат Пулев, но след това губи от италианеца Роберто Камареле. 

И двамата имат сравнително еднакви шансове за победа, но като че ли американецът има по-сериозен опит, въпреки че има 2 загуби до момента в кариерата си (от Владимир Кличко и Луис Ортис).

Според мен боят ще продължи във всички рундове, като вероятността Дженингс да спечели е малко по-висока от тази на колумбиеца, въпреки че мнозина може да смятат другото за по-вероятно. Нека се опитаме да направим точно такава прогноза…

Единичен: Загубен
Тежка категория
02:00/19 ян.
Брайънт Дженингс - Оскар Ривас
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
€100 Бонус код за Нова сметка от Betfair
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Betfair предлага до €100 при регистриране на нова сметка. Бонусът не се получава наведнъж, а на части от по 10 евро. Изисква се регистрация и депозит.
Към сайта
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0