Брейдън Шнур – Стефан Козлов тенис прогноза

18:00, 30 ян. 2019
Играе в
Брейдън Шнур срещу Стефан Козлов на Чаланджъра в Кливланд. Тук разликата между двамата тенисисти в моментната форма е осезаемо в полза на канадеца.

Шнур игра финал през миналата седмица и имаше своите шансове срещу Тейлър Фриц. Поне в първия сет. През целия турнир в Нюпорт, Брейдън беше агресивен и често излизаше на мрежата, като в зависимост от противника съумяваше да променя тактиката си.

Допреди 2 години на Козлов предричаха скорошно влизане в топ 100 на ранглистата, като той дори беше сред потенциалните лидери на младото поколение. Все още само на 20, американецът обаче показва огромен регрес в развитието си. На прага на заветната стотица някога, сега той е извън най-добрите 300.

Постига спорадични победи, но продължава да бъде лабилен и да се поддава на обкръжаваща го среда – изнервя се от негативен резултат, спори със съдии. Единственото позитивно за него е, че в предишният мач срещу Шнур печели – 6:3, 6:2 през 2017-а.

Друго нещо, за което трябва да се внимава, е, че понякога след силна седмица, играчите от Чаланджър тура не съумяват да покажат още в следващия мач същото ниво на игра. Все пак мисля, че Шнур е в достатъчно добра форма, за да победи.

Единичен: Спечелен
АТП, Чаланджър в Кливланд
18:00/30 ян.
Брейдън Шнур - Стефан Козлов
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
€100 Бонус код за Нова сметка от Betfair
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Betfair предлага до €100 при регистриране на нова сметка. Бонусът не се получава наведнъж, а на части от по 10 евро. Изисква се регистрация и депозит.
Към сайта
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0