Благой Иванов – Аугусто Сакай: ММА Прогноза [ВИДЕО] за рундове на Стефан Ралчев

05:00, 31 май 2020
Играе в
Здравейте, фенове на сайта Букмейкър Рейтинги, отново сме заедно след доста неприятна и дълга пауза заради пандемията от Коронавирус. Подновявам моите видео прогнози и започвам с Не футболна такава, а с дългоочаквания двубой на Благой Иванов-Багата от сериите UFC в ММА.
Единичен: Спечелен
ММА, UFC Fight Night
05:00/31 май
Благой Иванов - Аугусто Сакай
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Българинът ще се бие в неделя призори българско време срещу Аугусто Сакай. Букмейкърите дават еднакви шансове за двамата да спечелят двубоя – коефициентите са почти изравнени с някои изключения – има букмейкъри, които дават предимство на Благой Иванов.

Гледайте двубоя на живо

Това е петият и предпоследен двубой за Багата от сериите UFC, досега той записа две победи и две загуби. Ако си спомняте, в последния двубой Иванов бе жестоко ограбен от съдиите и отчетоха победа за съперника. Багата е с 5 години по-голям от Сакай, това може да се приеме и като предимство. Благой е доста по-опитният от двамата бойци.

Бразилецът обаче е в серия от 5 поредни победи, 4 от които с нокаут. Бразилецът е по-висок с 10-ина сантиметра, което може да му донесе по-голямо предимство в битката със стойка. Самият Благой Иванов призна това, че предимството на опонента му е в боя от стойка. Докато знаете, че българинът е добър на земя и свали ли противника, малцина биха се измъкнали от хватките му. Багата е закален с джудо и самбо прийомите.

Избрах нещо средно като коефициент – около 1.65, а прогнозата ми е да бъдат изиграни всички рундове.

В последните мачове Благой Иванов се поизмъчва със съперниците си и се изиграват всички рундове. За последно е стигал до нокаут едва преди 3 години – през 2017 година. Силно се надявам да имаме двубой от пълни 3 рунда, което ще означава наша печеливша прогноза и да стискаме палци за Благой Иванов. До момента българинът се справя добре, ще има подкрепа от нас и му пожелаваме успех.

Очаквайте още мои прогнози, както и на колегите, защото тепърва футболните първенства се завръщат. До нови срещи и успех.

Начален бонус
(Бонус код) 100% до 260 лв. за Нова сметка от 1xBet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Подобно на други онлайн букмейкъри, 1xbet предлага начален бонус за новите потребители от 100% на първи депозит до 260 лв. Нужна е нова регистрация и депозит.
1812 1
Всички бонуси от 1xBet
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари