Аякс – АПОЕЛ: Прогноза на Иван Иванов

22:00, 28 авг. 2019
Втора плейофна среща между съставите на Аякс и Апоел, която ще се проведе в Амстердам на „Йохан Кройф“ арена.
Единичен: Отменен
22:00/28 авг.
Аякс - АПОЕЛ
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Първият двубой между двата отбора завърши без да си отбележат гол. Без да оправдавам футболистите на Аякс за този резултат, според мен той се дължи на климата през месец август на „Острова на Афродита“ с две думи: жега и влага.

В предстоящия двубой очаквам холандският тим да разгърне изцяло възможностите си и да вкара повече голове. Миналият сезон всички помним,че всички европейски грандове имаха затруднения на този стадион.

Залогът, който съм избрал, е -2.0 азиатски хендикап за домакина. Това означава, че този фиш е печеливш, ако домакинът спечели с три гола разлика.

Ако домакинът спечели с два гола разлика, букмейкърът ще ни върне парите, които сме заложили. Ако домакинът спечели само с един гол разлика, направи равен или загуби, залогът НЕ печели.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 1
  • ИИ

    Войд. Това означава, че си връщам парите от залога. Според мен ако не бяха отменил и гола щеше да излезе залога. Според мен беше неправомерно отменен, защото беше с няколко милиметра в засада футболист който по никакъв начин не участва в атаката.