Аталанта – Ювентус прогноза от Серия А на Ники Александров

16:00, 26 дек. 2018
Играе в
Няма почивка и за италианския футболен елит – а сред двубоите в сряда, един от най-интересните безспорно е гостуването на звездния Юве на Аталанта. Мачът е в от 16.00 ч.

Ювентус все някъде трябва да сбърка, може да си го позволи. Затова – започваме да дебнем грешна стъпка на лидера. Подобна бе ситуацията и във Франция, донякъде и в Германия, където откъсналите се първенци вече направиха по една-две издънки. А в Италия, въпреки чудесно представящия се преследвач Наполи със сигурност нищо няма как да спре Ювентус към поредната титла.

Гостуването на Аталанта е прекрасна възможност това да се случи. Домакините вече показаха зъби в предишното си домакинство срещу Лацио, което спечелиха с 1:0. Като цяло редуват колебливи игри, но 9-то място в класирането за тях е сравнително приемливо и традиционно.

Изходът на подобни двубои зависи изцяло от настроението и нагласата на фаворита. В случая Ювентус, който направи поредица от три типични победи с 1:0. Което пък от своя страна говори, че в края на календарната година умората идва малко в повече на черно-белите, те дозират така представянето си за да вземат всичко с минимум усилия.

Поради това един хипотетичен равен резултат няма да е сензация точно в този момент. Изключително рядко предлагам хиксове, това е всеизвестно най-трудният знак за прогноза, мнозина го правят със затворени очи. Но в случая не би било изобщо смущаващо. Х – равенството на Аталанта – Ювентус е оценено с коефициент 3,70. Празничният ритъм е достатъчно сгъстен, само след три дни има нов кръг – както се казва: Юве нямат чак такъв голям зор да бъдат 100% перфектни на всяка цена.

Единичен: Спечелен
Италия, Серия "А", 18 кръг
16:00/26 дек.
Аталанта - Ювентус
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
€100 Бонус код за Нова сметка от Betfair
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Betfair предлага до €100 при регистриране на нова сметка. Бонусът не се получава наведнъж, а на части от по 10 евро. Изисква се регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0