Армения – Италия: Прогноза на Иван Иванов

19:00, 05 сеп. 2019
Единичен: Спечелен
19:00/5 сеп.
Армения-Италия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Италия ще продължи кампанията си за участие на ЕВРО 2020, с гостуване в Ереван на Армения.

До момента Италия се представя на много високо ниво в тези квалификации, доказателство за това е 100% актив от досега изиграните срещи. Със сигурност целта им ще бъде добро представяне първо да натрупат по голям точков актив и второ да задоволят феновете си след колебливата игра на моменти (особено първото полувреме)срещу Босна и Херцеговина.

От Армения очаквам да дадат сериозен отпор на „адзурите“, няма имат висок процент притежание на топката, но ще дадат всичко от себе си да използват своите моменти и да вземат поне точка от този мач. Ще ви припомня, че последната среща победиха Гърция като гост с 3:2.

Моята прогноза е -1.5 азиатски хендикап за госта. Тя се основава на следните факти:Италия веднъж е гостувала на Армения и са победили с 3:1; „адзурите“ са спечелили са последните 5 срещи; в последните 7 двубоя има 6 сухи мрежи; Армения имат 9 загуби в последните 13 мача.

P.S. Ще си позволя да давам и прогноза точен резултат в следващите ми публикации, без да претендирам за някаква сигурност. Армения-Италия: 0:2

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 1