Андерлехт – Шарльороа: Прогноза за краен изход на Стефан Ралчев

19:00, 08 дек. 2019
Играе в
Избрах един мач от Белгия, в който Андерлехт приема Шарльороа.
Единичен: Загубен
Белгия
19:00/8 дек.
Андерлехт - Шарльороа
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Може би леко поблазнен и от високия коефициент, но смятам да ви предложа домакинска победа за Андерлехт. Тимът е в криза – ясно е от резултатите. Не сме свикнали да виждаме Андерлехт да крета на това място в класирането. Отборът е на 11-то място от 16 отбора с 21 точки и е доста по-близо до изпадащите, отколкото до водещите отбори, които са се откъснали в диапазон от 15-20 точки напред.

Затова смятам, че Андерлехт най-сетне би трябвало да покаже малко морал и да победи в този мач, макар противникът Шарльороа да е доста по-напред в класирането. Тимът е 5-ти с 31 точки, но никога не съм робувал на това кой къде се намира в подреждането. Това е временно класиране и за мен никога не е било от най-голямо значение.

Да, резултатите говорят сами по себе си, но доста често именно в такива ситуации си проличава опитът в прогнозите. Никога не бих фаворизирал някой отбор само защото е пет или шест места напред в класирането срещу гранд от класата на Андерлехт.

Начален бонус
Exclusive
(Бонус код) 100% до 260 лв. за Нова сметка от 1xBet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Подобно на други онлайн букмейкъри, 1xbet предлага начален бонус за новите потребители от 100% на първи депозит до 260 лв.). Нужна е нова регистрация и депозит.
1
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0