ДИЯН БОЕВ Нов съм

Мога ли да оспорвам с букмейкър за по-малка преведена сума ?

Запазени са оригиналните правопис и пунктуация на автора.

Здравейте ! В Betfair на 22.01 имам залог с 501 коефициент вероятно поради тяхна грешка. Залогът е печеливш и ми го признаха,но с коефициент едва 3.75. Имам ли шанс да получа 5000 евро печалба, вместо 37.50 със залог от 10 евро или те са си изцяло в правото ?

2 Друг
Отворен
2 ответа
 • Здравейте, 
  Най-вероятно наистина става дума за грешка. Въпреки че не се случва толкова често, в някои случаи очевидно големият коефициент се дължи на техническа или грешка на трейдър. 
  За съжаление букмейкърите са се застраховали достатъчно добре с условията си на ползване, които всеки приема при регистрация, така че каквото и да е било оспорване на това решение, не би трябвало да има резултат.
  По принцип сме ставали свидетели и на това играч да потърси правата си в съда, както в случая с Bet365 – https://www.racingpost.com/news/1-
  million-claim-bet365-head-to-court-as-
  teenager-fights-for-winnings/324603 , но тук бет365 претендират, че залогът е направен от трето лице през акаунта на този играч, което пак е против техните правила. Нещата са различни.
  Ако в момента на поставяне на залог, коефициентът изглежда нереален, ви съветваме да очаквате корекция на 99% и то във всеки букмейкър. 
  БР

  • ДБ

   «Букмейкър Рейтинги», Благодаря ви за отговора! В моя случай няма общо с примера от bet365. Аз ще ви посоча пример: Все едно хакери да са успели за няколко минути да източат огромна сума пари поради невнимание на служителите и пробив в системата на банката. Този нереален коефициент бе активен няколко минути само.Ами от всички стъпки,които трябва да направя само консултация с адвокат не съм потърсил още.Лека ви работа на екипа !

Не намерихте отговор? Задайте въпроса си:
Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация