Жесток срив на приходите от хазарт

Стефан Ралчев
Световната пандемия от Коронавирус тепърва ще има своя негативен отпечатък върху целия свят…

Изключително огромни загуби отчитат почти всички водещи световни икономики. Хазартната индустрия не остава по-назад. Според резултатите за месец октомври 2020 година приходите от хазартните оператори на територията на Макао са намалели драстично – със 73% и възлизат на 908 млн. долара.

Информацията е публикувана от Инспектората по хазарта и Координационното бюро на Макао. През октомври миналата година хазартните компании в китайския регион са отчели 3,3 милиарда долара приходи. В това число влизат приходите от всякакъв вид хазарт, спортни залози или казино игри.

Жесток е сривът за първите 10 месеца на 2020 година, сравнени със същия период през миналата 2019 година. Спадът тази година е с 81,4% – до общо 5,7 млрд. долара. Приходите за същия период на миналата година са 30,8 млрд. долара.

Общите приходи на хазартните заведения в Макао през септември са спаднали с 90% – до 276 млн. Долара. В сравнение със септември, през октомври 2020 г., приходите на операторите са се утроили.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P