Залагайте: Левски или ЦСКА? Има коефициенти за Даниел Илиев – Деян Топалски

«Букмейкър Рейтинги»
Днешният ден ще бъде повече от нажежен. Един срещу друг на ринга се изправят Даниел Илиев срещу Деян Топалски, двама от най-добрите ни професионални кикбоксьори.

Деян Топалски Даниел Илиев

Срещата е реванш на онзи двубой, който се проведе на 8 октомври 2016 година. Тогава двубоят завърши със съдийско решение в полза на Деян Топалски, като и до днес Даниел Илиев и щабът му оспорват резултатите.

В последните две седмици обстановката става все по-гореща. Това не е никак случайно, тъй като зад Даниел Илиев стои агитката на Левски, а феновете на ЦСКА подкрепят Деян Топалски. Двамата дадоха съвместна пресконференция преди няколко дни, на която призоваха феновете да запазят добрия тон помежду си в зала “Универсиада”, а само те двамата да разрешат спора на ринга.

Вземете новия бонус от Уинбет

Със сигурност обстановката е твърде вероятно да надмине и футболните дербита между ЦСКА и Левски. Ултрасите и на двата отбора вече са организирали шествия до залата. Органите на реда ще се грижат за преминаването на феновете, като ще разминат маршрутите им до зала “Универсиада”.

Родните букмейкъри вече обявиха коефициенти за двубоя. Ефбет дава предимство на Даниел Илиев с коефициент 1.49, докато Топалски получава 2.30. В Уинбет са още по-сигурни в победата на Даниел – ставката за негов успех е 1.35, докато шансовете на Топалски са оценени с високия коефициент 2.50.

Срещата е от 5 рунда и е част от бойната гала Muay Thai Grand Prix 33, а бойната карта включва 8 срещи, като шест ще са по правилата на К-1, а две битки ще бъдат муай тай.

11-кратният републикански шампион по кикбокс и ММА Деян Топалски е на 36 години. Зад гърба си има над 20 професионални срещи в стил К1 и по правилата на ММА. Тази година той е в серия от две поредни загуби.

Илиев е носител на Европейския пояс по киксбос за професионалисти на същата организация, в която ще се проведе и предстоящия мач –  KGP в категория до 82,500 кг, стил К1. 28-годишният боец е със статистика 18 победи и 2 загуби, като 50 процента от успехите му са след нокаут.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P