Йери Мина всеки ден раздавал пари на Луис Суарез и Лео Меси

Никола Петров
Защитникът на Барселона Йери Мина сподели, че се е обзалагал ежедневно със своите съотборници Лионел Меси и Луис Суарез на изпълнения на наказателни удари. Колумбийският защитник е имал амбиции да докаже на двамата стрелци, че може да изпълнява дузпи по-добре от тях, но всеки път се провалял.

Йери Мина губел всеки ден басовете със съотборниците си. „След като пристигнах в Барселона, реших че ще е забавно за атмосферата в отбора. Победител беше този, който изпълни най-добрия пряк свободен удар на тренировката“ споделя Мина.

Футболистът разказва още, че това удоволствие му е струвало по 50 евро всеки ден. „Беше забавно, но истината е, че те са чудовища. Могат да отбележат от всяка точка на терена. Те са магьосници.“ казва защитникът.

През миналия сезон Мина изигра пет срещи за Барселона. На световното беше част то състава на Колумбия, участвайки в три срещи, като отбеляза цели три попадения.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация