Фен хвана коефициент 45.00 за точен резултат 4:0 на Ливърпул срещу Барса

«Букмейкър Рейтинги»
Това, което се случи на Анфилд, не се вижда всеки ден. Със сигурност победата на Ливърпул над Барселона с 4:0 ще остане завинаги в историята. И на двата клуба. Мърсисайдци винаги ще помнят тази историческа вечер и обрата, който осъществиха, след като заличиха трите гола пасив след първия мач.

Няма как да знаем колко фенове и какъв процент от хората, обичащи футбола, са смятали, че такова чудо е възможно. При такава ситуация след 0:3 след първия мач мнозина биха отписали загубилия отбор. Вероятно и най-горещите фенове на Ливърпул тайничко са осъзнавали, че нямат особен шанс.

Но това, което направи Юрген Клоп и отборът му, е достойно за уважение и поклон. 4:0 в реванша дори без липсващите звезди Салах и Фирмино.

Отворете вашата нова сметка, като се възползвате от най-добрите букмейкъри

Един от вас усети още повече сладостта на триумфа на Ливърпул. Той заложи на точен резултат 4:0 при коефициент 45.00. И спечели. Може да е късмет, може да е предусещал резултата, може да е интуиция. Важното е, че фишът на този човек се оказа печеливш и въпреки скромния залог от само 5 лева, печалбата му е 225 лева.

В случая не са важни толкова заложените и спечелените пари, а точният резултат 4:0. Не всеки ден се случва да познаеш такъв резултат и то на такъв етап от елиминациите в Шампионската лига.

Честито на печелившия и успех на всички.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация