до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

Веско Вълчев пред БР преди дербито за титлата: Лудогорец има предимство, но в ЦСКА са по-освободени и няма какво да губят

Стефан Ралчев
В събота от 20:15 часа Лудогорец приема ЦСКА в голямото дерби на българския футбол, което има огромна вероятност да реши изхода на шампионската титла. Дали това ще бъде така, предстои да разберем. Екипът на Букмейкър Рейтинги се свърза с двама популярни журналисти, които отразяват от доста години ситуацията в двата клуба – Ники Александров (ЦСКА) и Веско Вълчев (Лудогорец). Зададохме им едни и същи въпроси часове преди дербито.

Първи бе Ники Александров, а сега даваме думата и на Веско Вълчев от Дарик радио и Dsport

-Ще реши ли мачът в Разград битката за шампионската титла?
– За мен титлата ще се реши само, ако Лудогорец спечели.

Използвайки бонус код на bwin, получавате възможност за допълнителни бонуси и промоции

-Възможно ли е да се окаже, че дербито няма да реши борбата за титлата с оглед последващите три кръга до края, в които и двата тима могат да загубят точки?
– Може, при равенство със сигурност нещата няма да са решени. При победа на ЦСКА има вероятност титлата да е решена 70% в полза на ЦСКА.

-Кой от двата отбора има моментно предимство?
-Лудогорец, защото води в точките, домакин е и има преднина в преките двубои. Освен това играе и по-добре от ЦСКА като цяло. Чисто психологически обаче ЦСКА ще е една идея по-освободен, защото напрежението отпреди няколко седмици, когато мачът бе на Българска армия, ще е по-малко.

-Кой е в по-добро психическо състояние и в кой от двата лагера ще има повече напрежение/натиск?
-Както загатнах в предния отговор, ясно е, че и двата отбора са поставени на голям натиск. За мен обаче този в ЦСКА е една идея по-малък, защото вече няма какво да се губи. Преднината беше загубена, сега може само да се спечели.

-Ще бъде ли трагедия, ако Лудогорец не стане шампион?
-Не, ясно е, че в един момент това ще се случи. Дали сега, дали догодина или след 3 години…

-С оглед амбицията на ЦСКА за първото място и на практика битката за титлата до последно, как би се приело, ако отборът не стане шампион? По-скоро нормално и с идея за надграждане догодина или ще по-скоро разочароващо, че целта е била близо, но не е изпълнена?
-Ясно е, че ЦСКА хвърля всичко в тази битка и търси всякакви начини да детронира Лудогорец. Ако не успее, не мисля, че ще има трагедия. За мен в момента ЦСКА има по-слаб отбор от спортно-техническа гледна точка, в сравнение с някои от предишните години. Но със сигурност ще е разочароващо, ако не бъде спечелена титлата.

-Според теб, както и да приключи първенството, ще останат ли двамата треньори начело на Лудогорец и ЦСКА и за новия сезон?
-Мисля, че да.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P